Datum: 30-06-2022 - 07:14
09
nov
'21
Voetbalvereniging Noordwijk blij met inzet sportpedagoog
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Voetbalvereniging Noordwijk blij met inzet sportpedagoog

Dit voetbalseizoen maakt voetbalvereniging Noordwijk gebruik van de diensten van sportpedagoog Yos Lotens. Door middel van het Sportakkoord worden vanuit de gemeente gelden beschikbaar gesteld voor nieuwe sport- en beweegprojecten. Vv Noordwijk heeft daar op ingespeeld door een aanvraag in te dienen voor de inzet van een sportpedagoog….

Omdat die aanvraag past binnen de door de overheid gestelde thema’s, is er positief op gereageerd en zijn er gelden beschikbaar gesteld. Dat betekent dat Yos Lotens regelmatig te vinden is op onze velden, voor begeleiding van trainers, teams en individuele (jeugd)spelers. Dit alles met het doel om, deftig gezegd, het pedagogisch klimaat te verbeteren, of simpeler: het sporten voor iedereen nog leuker te maken.

Want daarom gaan we per slot van rekening voetballen, om er plezier aan te beleven. Yos Lotens is vooral bekend vanuit het onderwijs en de judowereld. Hij geeft nog wekelijks judolessen, maar ook inspiratiesessies en clinics. Bovendien schrijft en ontwikkelt hij materiaal t.b.v. een veilig sportklimaat tegen pestgedrag, discriminatie en racisme.

Yos is op onze accommodatie aan te spreken door trainers/leiders, (jeugd)voetballers, maar ook door ouders.

Het mag duidelijk zijn dat vv Noordwijk verheugd is dat gemeente Noordwijk de kans biedt om gebruik te maken van de diensten van deze professional om zodoende voetballen nog leuker te kunnen maken voor iedereen die bij onze vereniging actief is.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.