Datum: 28-09-2022 - 04:23
26
sep
'22

Het werd een speciale wedstrijd op de speciale dag waarop SJC na 2 jaar vertraging eindelijk de belofte van een jubileumclubfestijn voor eigen leden kon inlossen. En op de volgepakte tribune zagen de supporters dat ook mannen van coach Marcel IJzendoorn er een speciale dag van maakte. De uiteindelijke 3-0 overwinning maakte de feestvreugde dan ook compleet….

18
sep
'22

Een wedstrijd op het terrein van de Zouaven is voor SJC niet altijd even gemakkelijk geweest. De West-Friesen zijn echter deze competitie nog op zoek naar de juiste manier van spelen. Ook al omdat ze met een zeer jonge ploeg, een groot deel uit de eigen jeugd, gaan proberen om in de 4e divisie een vaste plaats te veroveren….

12
sep
'22

De diverse media kondigde het aan als een confrontatie tussen 2 koplopers. De realiteit is natuurlijk dat het slechts om een wedstrijd ging tussen 2 ongeslagen ploegen in een competitie die slechts 2 voetbalweekenden oud is. Westlandia was deze keer te gast bij SJC op de fonkelnieuwe accommodatie aan de Lageweg….

12
sep
'22

Afgelopen zaterdag startte voor Fluks Korfbal de nieuwe competitie. In een niet al te goede wedstrijd werd DTS verslagen waarmee de eerste punten binnen zijn….

05
sep
'22

Op de website van Rohda Raalte blikte men voorafgaande aan de wedstrijd tegen SJC nog even terug naar 2016. Toen SJC-promotie naar de hoofdklasse bewerkstelligde ten koste van Rohda dat toen moest degraderen. ’We hebben nog een appeltje te schillen’, was de conclusie….

29
aug
'22

Een duidelijke en zeer verdiende overwinning voor SJC in de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. De vaste supporters werden getrakteerd op een heerlijk resultaat van een goed functionerend collectief. Want de winst was duidelijk het gevolg van een teamprestatie, zo  benadrukte na afloop ook trainer  Marcel IJzendoorn….

20
jun
'22

Afgelopen zaterdag speelde Fluks de laatste wedstrijd van het seizoen tegen het laag geklasseerde Sperwers. Het werd een leuke wedstrijd waarin Fluks de punten in eigen huis hield door de Rotterdammers met 20-17 te verslaan….

13
jun
'22

Op een mooie zonnige zaterdag stond de laatste uitwedstrijd van Fluks 1 gepland in Delft, tegen de studentenvereniging Paal Centraal. Beide teams hebben elkaar al meerdere keren getroffen tijdens eerdere competities of tijdens oefenwedstrijden. In het najaar werd er nipt gewonnen door Fluks 1, dus ook vandaag waren de Flukser gedreven om de punten mee naar Noordwijk te nemen….

07
jun
'22

Het werd uiteindelijk het gewenste feestje. De eerste mogelijkheid om promotie te realiseren werd benut. SJC versloeg Alphense Boys op basis van inzet en teamspirit en via 3 uitstekende doelpunten. De ogenschijnlijk onnodige tegentreffer kwam zo vroeg in de 2e helft dat er tijd voldoende bleek om alsnog overtuigend de winst te pakken….

30
me
'22

Winnen in en tegen Emmen leek eenvoudig, was eenvoudig en werd bewerkstelligd door een geconcentreerd spelend SJC. Deze keer een overtuigend SJC die de gedoodverfde degradatiekandidaat direct in de tang durfde nemen….

27
me
'22

Bij aanvang van de wedstrijd van SJC knalde het vuurwerk oorverdovend terwijl vervolgens de rode clubkleur van de Zouaven, via de uitbundige rookwolken, over het kunstgrasveld richting fonkelnieuwe clubhuis van SJC trok….

23
me
'22

De volleybaldames van het eerste team uit Noordwijk reisden afgelopen vrijdagavond (20 mei) af naar Rijswijk om de kampioenstitel in de wacht te slepen. De taak was 1 set te winnen van de geduchte nummer 2 in de competitie: InterRijswijk D4. De eerste set ging erg gelijk op, met sterk volleybalspel aan beide kanten van het net. Halverwege de set leek NOVO de winst naar zich toe te trekken, maar uiteindelijk pakte InterRijswijk het eerste punt (setstand 25-19)….

16
me
'22

Op het nieuwe veld van Fluks vond afgelopen zaterdag de eerste thuiswedstrijd van de voorjaarscompetitie van het 1e team plaats. Net als de uitwedstrijd bij Nexus werd er vanaf het begin fysiek gespeeld door de Rotterdammers. Vrij snel stond de stand op 0-2 voor Nexus. Fluks wist weer terug te komen naar 4-4 door mooie aanvallen die resulteerden in doelpunten uit schoten….

15
me
'22

Teleurstelling alom. Opnieuw kon SJC de verwachtingen niet waarmaken. Deze keer was het in degradatienood verkerend TAC’90 die, zij het wel met kunst en vliegwerk, de wedstrijd in eigen voordeel besliste….

09
me
'22

Het ging ergens om en daarom leek het aanvankelijk een spannende wedstrijd te gaan worden. Maar het werd meer dan een tegenvaller. Want na 90 minuten stond er 2-6 op het scorebord en konden de SJC’ers slechts met gebogen hoofd de kleedkamer op gaan zoeken….

02
me
'22

Het is zondagmorgen 9 uur. De selectiegroep van SJC, overigens zonder een zieke Chris Hoogervorst, staat klaar om aan de reis naar Haren in Groningen te gaan beginnen. Bijna 11 uur later bellen we met trainer Marcel IJzendoorn die ons verteld dat de bus, met aan boord een zingende spelersgroep en breed lachende technische staf, nog een uur voor de boeg heeft…

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.