Datum: 30-01-2023 - 11:36
23
jan
'23

Radioverslaggever Sjaak Verkade hoorden we op de tribune met overslaande stem gewag doen van een unieke prestatie. ’Voor de poorten van de hel sleept SJC hier een gelijkspel in de wacht. En met een doelpunt uit het boekje’, aldus kregen ook de luisteraars in Noordwijk te horen….

12
dec
'22

Het werd weer een bijzondere wedstrijd in Purmerend tegen Purmersteijn. De ploeg die SJC in een ver verleden pijn wist te doen in de toenmalige strijd om promotie. En die ook deze middag nadrukkelijk aantoonde dat het een tegenstander is om rekening mee te houden….

12
dec
'22

Na de ruime nederlaag de week ervoor ging Fluks afgelopen zaterdag op zoek naar punten tegen het Goudse Gemini. Opnieuw bleken de Noordwijkers niet sterk genoeg om de punten in Noordwijk te houden. Er werd met 8-17 verloren.,,,

12
dec
'22

De jongste volleybaljeugd van NOVO heeft dit weekend prijzen in de wacht gesleept. Op het vijfde regiotoernooi van dit seizoen werd de balans opgemaakt en medailles verdiend door de beste drie teams per niveau. Een mooie kers op de taart voor de twee NOVO teams die dit jaar voor het eerst op niveau 4 meespeelden. Elk toernooi hebben ze met veel plezier,…

05
dec
'22

Afgelopen zaterdag trad Fluks aan tegen Korbis uit Waddinxveen. De gasten bleken niet 1 maar 2 maten te groot, resulterend in een ruime overwinning (16-28). Korbis is een voor de Fluks onbekende tegenstander, die vorige week al een ruime zege behaald had. En in de wetenschap dat Korbis in de veldcompetitie een klas hoger speelt, en daarin boven in de ranglijst te vinden is, wist Fluks vooraf al dat het een zware wedstrijd zou worden….

05
dec
'22

Een draak van een wedstrijd die de koukleumende supporters op de tribune geen moment echt kon boeien. Dat in de absolute slotfase de achterstand alsnog kon worden ingelopen was feitelijke het enige lichtpuntje….

28
nov
'22

Vooraf tekende Marcel IJzendoorn voor een gelijk spel. De bij de rust behaalde voorsprong van 0-2 zorgde voor een positieve stemming. Maar de reële kijk vooraf dat SJC met een gelijkspel tevreden mocht zijn bleek achteraf getuige van realistisch optimisme….

21
nov
'22

Op papier zou het een makkelijke wedstrijd zijn. Het Rotterdamse VOC behaalde in zijn laatste vier wedstrijden slechts een keer 3 punten. En het doelsaldo van 20 voor en 23 tegen gaf ook aan dat het geen hoogvlieger betrof. Maar het werd een bijzondere middag en niet alleen omdat de aanvankelijk druilige omstandigheden langzaam maar zeker in gestaag vallende regen veranderde….

15
nov
'22

De toeschouwers achter het doel van HBS-goalie Delano Kortstam hoorden het Opa Frans in de 88e minuut van de wedstrijd duidelijk zeggen: ‘Ik heb het gevoel dat Aaron er straks nog eentje inschiet. Zo’n onverwachte bal uit een draai geschoten. En zijn woorden galmden nog na toen het bijna ook nog gebeurde. Substitute  Aaron Koeman kwam op links het strafschop gebied in en zijn schot uit een halve draai zeilde over de keeper….

07
nov
'22

Het doemscenario zoals tegen RKAVV, in korte tijd de wedstrijd volledig  uit handen geven ,kwam SJC supporters weer op het netvlies. Dat was na zo’n kwartier spelen. Toen SJC opnieuw uit het niets binnen 2 minuten tegen een 0-2 achterstand aan keek. Het zou toch niet! Maar deze keer bleven  de koppies omhoog en toonde de ploeg van trainer IJzendoorn een enorme veerkracht….

31
okt
'22

Na een week extra de tijd te hebben gekregen om de zure nederlaag tegen RKAVV te verwerken moest SJC een stevige busreis maken naar Heino. Om de lokale club met diezelfde naam te gaan bestrijden. Heino is een plaats vlak bij Zwolle en een dorp met ruim 7000 inwoners wat onderdeel is van de gemeente Raalte….

31
okt
'22

Het damesteam van vv Noordwijk, uitkomend in de 4e Klasse met vooral tegenstanders uit de directe omgeving, kent een goede start van de competitie.Van de vijf tot nu toe gespeelde wedstrijden werden er vier gewonnen, de enige wedstrijd die (ongelukkig) met 3-2 werd verloren was tegen Rijnsburgse Boys Vrouwen….

23
okt
'22

Na 2 verloren wedstrijden heeft Fluks afgelopen zaterdag de goede lijn weer opgepakt. In een enerverende wedstrijd werd De Eemvogels met 10-9 verslagen. Met de van blessure teruggekeerde Sanne Koch in de basis startten de Noordwijkers moeizaam. De eerste scores waren voor de gasten en het duurde 12 minuten voordat Fluks (via 2 afstandsschoten van Joost Passchier) de eerste punten op het scorebord wist te zetten….

17
okt
'22

De wedstrijd in de 4e divisie zou een topper moeten worden. Koploper RKAVV kwam op bezoek bij goed presterend SJC, na 7 wedstrijden op een 2e plek. Maar van een echte wedstrijd is helaas nooit sprake geweest. Want voordat er 5 minuten waren gespeeld was de stand al 0-2….

11
okt
'22

Na de matige (maar gewonnen) wedstrijd 2 dagen eerder kwam Fluks dit weekend opnieuw in actie, ditmaal tegen Luno uit Linschoten. Fluks was de hele wedstrijd de mindere met als gevolg het 2e verlies deze competitie….

10
okt
'22

Het lijkt een niet te kloppen tegenstander. Want voor de derde keer op rij zag SJC geen kans om de Velsenaren, tot nu toe een laagvlieger met 1 gewonnen wedstrijd, de wil op te leggen. Was het de instelling, was het tactisch niet in orde of speelde toeval een belangrijke rol?….

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.