Datum: 23-05-2022 - 06:32
16
me
'22

Op het nieuwe veld van Fluks vond afgelopen zaterdag de eerste thuiswedstrijd van de voorjaarscompetitie van het 1e team plaats. Net als de uitwedstrijd bij Nexus werd er vanaf het begin fysiek gespeeld door de Rotterdammers. Vrij snel stond de stand op 0-2 voor Nexus. Fluks wist weer terug te komen naar 4-4 door mooie aanvallen die resulteerden in doelpunten uit schoten….

15
me
'22

Teleurstelling alom. Opnieuw kon SJC de verwachtingen niet waarmaken. Deze keer was het in degradatienood verkerend TAC’90 die, zij het wel met kunst en vliegwerk, de wedstrijd in eigen voordeel besliste….

09
me
'22

Het ging ergens om en daarom leek het aanvankelijk een spannende wedstrijd te gaan worden. Maar het werd meer dan een tegenvaller. Want na 90 minuten stond er 2-6 op het scorebord en konden de SJC’ers slechts met gebogen hoofd de kleedkamer op gaan zoeken….

02
me
'22

Het is zondagmorgen 9 uur. De selectiegroep van SJC, overigens zonder een zieke Chris Hoogervorst, staat klaar om aan de reis naar Haren in Groningen te gaan beginnen. Bijna 11 uur later bellen we met trainer Marcel IJzendoorn die ons verteld dat de bus, met aan boord een zingende spelersgroep en breed lachende technische staf, nog een uur voor de boeg heeft…

24
apr
'22

De gezamenlijke huldeblijk van de spelers aan de schare SJC-supporters op het terras van het fonkelnieuwe clubhuis maakte duidelijk hoezeer de SJC’ers de steun van hun supporters op prijs stelden. En met reden, want het creatieve gezang en de uitbundige toejuichingen tijdens de wedstrijd tegen SDO uit Bussum, misten hun uitwerking niet….

24
apr
'22

Fluks en Sporting Badhoevedorp troffen elkaar afgelopen zaterdag (in de eerste veldwedstrijd van 2022) al voor de vierde keer dit korfbaljaar. Na de winst van Fluks tegen deze tegenstander in de laatste zaalwedstrijd beloofde het een spannende wedstrijd te worden…

18
apr
'22

SJC wilde  graag mee doen om de prijzen in de hoofdklasse A. En met enorme reeks van goede prestaties kwam daar nadrukkelijk zicht op. Met het Paasweekend voor de deur kwam de druk erop. En mogelijk was het die druk die een rol heeft gespeeld in de wedstrijd tegen de rkvv Velsen…

11
apr
'22

Zoals de Noordwijkers in de loop der jaren eerder hebben bewezen een koploper te kunnen onttronen was deze wedstrijd wel weer één om te herinneren. Het sterke Zaanstad werd in Noordwijk verrast en wisten maar één punt mee te nemen….

11
apr
'22

De woorden van trainer IJzendoorn na afloop waren veelzeggend. Want terwijl hij na afloop de felicitaties in ontvangst nam liet hij weten: ‘Vandaag ben ik weer trots op de jongens. Vorige week zag ik elf eilandjes en daarom schreef ik op het bord, ‘we spelen mét elkaar, we spelen voor elkaar’. Dat werd heel goed begrepen want vandaag stond er een team zoals ik dit graag zie.’…

04
apr
'22

SJC uiteindelijk kansloos in Rotterdam. En aan de langeaaneengesloten reeks van succesvolle duels is nu een einde gekomen. In Rotterdam kwam de ploeg van Marcel IJzerdoorner feitelijk nauwelijks aan te pas. De 5-1 nederlaag drukt SJC met de neus op de feiten…

04
apr
'22

Na de sterke tweede helft tegen Madjoe vorige week stonden er voor Fluks deze week 2 wedstrijden op het programma. In beide wedstrijden werd opnieuw goed gespeeld. Waar tegen WION in de slotfase nipt verloren werd, verraste Fluks 2 dagen later met winst tegen koploper Badhoevedorp….

03
apr
'22

Na de goede tweede helft tegen Madjoe afgelopen weekend heeft Fluks deze week opnieuw een goede wedstrijd gespeeld. Helaas viel het spreekwoordelijke kwartje net de verkeerde kant op en nam tegenstander WION de punten mee terug naar Rotterdam….

28
mrt
'22

Na het verlies 3 weken geleden kreeg Fluks afgelopen zaterdag kans op revanche tegen Madjoe. Een dramatische start zorgde er echter voor dat alle illusies op een goed resultaat al na 10 minuten overboord konden. In het restant van de wedstrijd wist Fluks wel goed partij te bieden. De uitslag was echter duidelijk in het voordeel van de Rijnsburgers (23-15)….

28
mrt
'22

De ontmoeting met Purmersteijn werd een wedstrijd met 2 gezichten. De eerste helft was matig voetbal met een aantal kansjes voor SJC en nauwelijks mogelijkheden voorde gasten uit Purmerend. Want de SJC-verdediging stond opnieuw als een huis. In de tweede helft was de wedstrijd aantrekkelijker, wist Purmersteijn toch ook een aantal mogelijkheden af te dwingen maar trok SJC tenslotte aan het langste eind door 2 maal te scoren….

21
mrt
'22

Het werd een zeer plezierige thuisreis vanuit het verre Meppel. En de zeer verdiende 0-4 overwinning stond niet eens op zichzelf. Want de concurrentie morste punten. Hoogeveen verloor met 0-1 van RKAVV en Be Quick speelde met 2-2 gelijk tegen HBS. Waardoor SJC weleens nadrukkelijk mee zou kunnen gaan doen in de strijd om het kampioenschap….

14
mrt
'22

Fluks kwam dit weekend in actie tegen Sporting Badhoevedorp. En vanaf het eerste fluitsignaal werd al duidelijk dat de Amsterdammers niet van plan waren ook maar iets cadeau te doen. Fluks kwam er (zeker in de eerste helft) nauwelijks aan te pas, en liep tegen een ruime nederlaag aan….

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.