Datum: 08-12-2021 - 00:51
29
nov
'21

Afgelopen zaterdag speelde Fluks de eerste wedstrijd van het zaalseizoen. En het werd meteen een kraker. De derby tegen het Rijnsburgse Madjoe, helaas zonder publiek, eindigde in een gelijkspel…..

29
nov
'21

Afgelopen zaterdag was het de beurt aan de NOVO, de volleybalvereniging van Noordwijk, om het regiotoernooi voor de jongste spelertjes te organiseren. In totaal kwam er zo’n 25 teams van verschillende volleybalverenigingen in de regio op bezoek in Sportpark Duinwetering, de thuishaven van NOVO. Ondanks dat er geen publiek…

29
nov
'21

Vooraf werd er gewaarschuwd dat RKAVV een goed voetballende eenheid is die beschikt over een aantal technisch zeer vaardige spelers. En al direct na het beginsignaal op de Lageweg bleek dat niet teveel gezegd was. Want al in de eerste minuut konden de Leidschendammers keeper Lex Hoogervorst tot een spectaculaire redding dwingen….

22
nov
'21

Het koste een vijfsetter, maar NOVO wist het slagveld tegen VCV uit Veenendaal te winnen. Een spannende wedstrijd die helaas zonder publiek gespeeld moest worden, maar waar beide teams een flinke inspanning moesten leveren….

22
nov
'21

Sportpark Lageweg was deze week wel een erg somber decor voor een voetbalwedstrijd. Met slechts een verdwaalde supporter achter het hek aan de Lageweg.  En slechts de benodigde functionarissen, pers, en bestuursleden op de tribune. Kortom niet de entourage die men zich zou wensen om een topprestatie nee te zetten….

15
nov
'21

De pittige heuvels in het “Hollands Duin” zijn een uitdaging tijdens de NSL Boscross. Een wedstrijd waarvan zonder meer gezegd kan worden dat het de mooiste en qua parcours meest gevarieerde cross is in de regio. Als dan het weer ook nog mee werkt, zoals op deze zondag, kunnen in de eerste plaats de lopers, maar ook de vrijwilligers genieten van deze cross in het mooie gebied van “Hollands Duin”….

15
nov
'21

Een week eerder won NOVO in de Galgenwaard een mooie vechtpot van het derde team van VV Utrecht waar 3 set met maar 2 punten verschil werd gewonnen, kwam dit weekend het derde team van US uit Amsterdam in actie op Sportpark Duinwetering tegen het vlaggenschip van NOVO. Dit resulteerde in spektakel en desillusie….

15
nov
'21

SJC zou bij winst, als de opmars verder kon worden voortgezet, opklimmen naar de 3e plek op de ranglijst. Maar dan moest er in Grootebroek wel een overwinning worden behaald op De Zouaven. SJC wist natuurlijk wel dat dit geen gemakkelijke opgave was. Toch deed de onverwachte 0-2 voorsprong, die na een kwartier op het scorebord stond, vermoeden dat het een makkie zou worden….

09
nov
'21

Dit voetbalseizoen maakt voetbalvereniging Noordwijk gebruik van de diensten van sportpedagoog Yos Lotens. Door middel van het Sportakkoord worden vanuit de gemeente gelden beschikbaar gesteld voor nieuwe sport- en beweegprojecten. Vv Noordwijk heeft daar op ingespeeld door een aanvraag in te dienen voor de inzet van een sportpedagoog….

08
nov
'21

Jawel. SJC bleek in de wedstrijd tegen TAC ’90 opnieuw in staat om de opgaande lijn van de laatste weken voort te zetten. Een bijzondere wedstrijd met een zinderende slotfase. Maar ook met een bijzondere start omdat trainer Marcel IJzendoorn genoodzaakt was om een beroep te doen Robin Otten. De 31 jarige doelman, die eerder besloot…

31
okt
'21

In de laatste veldwedstrijd van 2021 heeft Fluks geen goed resultaat weten te behalen tegen Oosterkwartier (Haarlem). Na een uitstekende 1e helft werden er na rust te veel kansen gemist om aanspraak te kunnen maken een overwinning….

01
nov
'21

Het was een druiligere voetbalmiddag daarop Craeyenhout aan de Daal en Bergselaan in Den Haag. Op een kunstgrasveld dat, niet alleen voor SJC maar zelfs voor de thuisploeg, af en toe moeilijk te bespelen was. De wedstrijd gaat dan ook de boeken in als een zeer matige vertoning Maar daar maalde, met na afloop 1-2  op het Haagse scorebord,…

25
okt
'21

Na 3 opeenvolgende zeges is Fluks er afgelopen zaterdag niet in geslaagd om van Sperwers te winnen. In Rotterdam liepen de Noordwijkers de hele wedstrijd achter de feiten aan en er werd met 16-14 verloren….

18
okt
'21

In de strijd om de subtop plaatsen trof Fluks afgelopen zaterdag Paal Centraal uit Delft. Het werd een rommelige wedstrijd, waarin beide teams onder hun kunnen speelden. Fluks bleek het sterkste en haalde de derde overwinning op rij binnen….

18
okt
'21

Het seizoen is al even onderweg en de heren van NOVO komen als een diesel op gang. Zo werden de eerste 4 wedstrijden met veel kracht inspanningen verloren, de ene met een meer nipt verlies dan de ander. Het seniorenteam NOVO komst dit seizoen oude bekende en nieuwe jonge teams tegen. De 9 heren van NOVO hebben zich…

18
okt
'21

De opgaande lijn vast houden. Dat was in feite een opdracht aan SJC voor de komende periode en dus ook voor de wedstrijd tegen Purmersteijn. Na het kansenfestival van vorige week was er een optimistische stemming. En in die positieve stemming trok SJC in Purmerend direct al ten aanval. Martijn van Trigt ontsnapte op de vleugel…

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.