Datum: 22-09-2018 - 03:08
20
mrt
'17
Inzamelingsactie!
Geschreven door A Break 4 Kids

Inzamelingsactie!

Zaterdag 24 juni is het weer zover, want dan zal A Break 4 Kids 135 welkomstpakketjes gaan maken. In deze pakketjes zitten handdoeken/washandjes en diverse toiletartikelen zoals shampoo, douchegel, tandpasta/borstel, kam, geurtje, enzovoorts.

 

Vanwege geweld, misbruik, verwaarlozing en dergelijke kunnen deze kinderen (12-18 jaar) niet meer thuis wonen en worden ondergebracht in zogenaamde opvanghuizen. A Break 4 Kids (een non-profit stichting van 25 vrijwilligers in Noordwijkerhout) organiseert voor deze kinderen gezellige daguitstapjes in alle schoolvakanties. Het gaat om ongeveer 100 kinderen!

Naast deze gezellige uitstapjes worden er twee keer per jaar pakketjes gemaakt, te weten kerstpakketten en welkomstpakketten. Omdat de kids veelal hals over kop uit huis worden gehaald hebben ze deze toiletartikelen ook hard nodig. Ze worden met zorg ingepakt in fleurige pakketjes waar ook een bemoedigingskaart inzit, zodat elk kind zich even opgebeurd mag voelen als zij in hun kamer komen.

Zaterdag 24 juni zullen vele vrijwilligers bij elkaar komen om deze pakketjes in te pakken.

Het is niet alleen een dag van inpakken, maar ook om gezellig bij elkaar te komen onder het genot van koffie met wat lekkers. We zullen samen deze morgen ook eindigen met lekkere broodjes.

 

Helpt u mee om spulletjes of geld te doneren? Al uw geld wordt besteed aan de kinderen, omdat alle vrijwilligers belangeloos werken om dit voor elkaar te krijgen!

Bankrek.nr: NL33 INGB 0006 0297 22

 

U kunt uw spulletjes tot uiterlijk zaterdag 17 juni doneren bij:

Wytze en Marjan Weistra (Noordwijkerhout):

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0252-341164

 

Nicole Kanters (Noordwijkerhout):

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-543 534 36

Meest populair

  • Man vermist Noordwijk (Update 8)
  • 33 Noordwijkse restaurants samen in Campagne 2 FOR 1 (2013)
  • Automobilist vliegt over de rotonde en schept meerdere fietsers op de Gooweg
  • Terug in de tijd: Hoe zag discotheek Boule 7 er ook alweer van binnen uit?
  • Jongen afgetuigd in de Abraham van Rooijenstraat