Datum: 19-10-2018 - 15:41
11
nov
'17
Repair Café Northgo zaterdag 18 november 2017.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Repair Café Northgo zaterdag 18 november 2017.

Weer terug van vakantie en niet alles is heel gebleven?

Neem het mee naar het Repair Café en ons deskundig team gaat er mee aan de slag om het 'gratis' te herstellen. Kapotte slaapzakken, radio's, platenspelers, waterkokers, koffiezetapparaten, stofzuigers, computers, laptops, (strand)kleding, etc. alles is welkom!

Repair Café Northgo organiseert bijeenkomsten op iedere derde zaterdag van de maand waar handige vrijwilligers bezoekers helpen om spullen te repareren. Het enthousiasme waarmee de bezoekers hun kapotte artikelen inbrengen geeft een positieve impuls aan het milieu. Bij het Repair Café krijgen ze allemaal een tweede kans. Nieuwe spullen kopen is zonde van het geld, vaak is een kleine reparatie genoeg om een kledingstuk of apparaat nog jaren dienst te kunnen laten doen.

Ook in de zomer gaan de vrijwilligers van het Repair Café Northgo weer aan de slag om mensen te helpen bij het repareren van hun spullen en huisraad.

Zaterdag 18 november van 14:00 tot 17:00 zijn wij geopend in de gezellige accommodatie van Schietvereniging Blijf voor ’t Land, Johanna van Hoornstraat 8 in Noordwijk.

Dus is je Hangmat kapot, doet je grasmaaier het niet meer of zit er een gat in je zwembroek, en kun je wel wat hulp gebruiken? Bezoek dan deze maand het Repair Café Northgo!

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meest populair

  • Man vermist Noordwijk (Update 8)
  • 33 Noordwijkse restaurants samen in Campagne 2 FOR 1 (2013)
  • Automobilist vliegt over de rotonde en schept meerdere fietsers op de Gooweg
  • Terug in de tijd: Hoe zag discotheek Boule 7 er ook alweer van binnen uit?
  • Jongen afgetuigd in de Abraham van Rooijenstraat