Datum: 27-05-2018 - 01:27
12
sep
'17
Het Zandkasteel – Koning Koos is jarig! – Het Zandkasteeltheater
Geschreven door De Muze

Het Zandkasteel – Koning Koos is jarig! – Het Zandkasteeltheater

Al acht jaar reist Het Zandkasteel met veel succes langs de theaters. De voorstelling is gebaseerd op de gelijknamige Z@ppelin tv-serie.

Deze spiksplinternieuwe en tevens leerzame familievoorstelling nodigt de kinderen uit om lekker mee te dansen en zingen. Spelen is leren! Natuurlijk zijn ook de konijntjes daar en komt de Neuzenkriebeldans voorbij! Na afloop mogen de kinderen samen met Koning Koos, prinses Sassa en Toto op de foto. Koning Koos denkt dat ze zijn verjaardag zijn vergeten maar niets is minder waar! Sassa en Toto vragen zich juist af wat ze hem gaan geven. Een bal? Een toeter? Samen besluiten ze dat ze een heel mooi en origineel cadeau zelf gaan maken! Koning Koos gaat ondertussen pannenkoeken bakken, maar daar mogen Toto en Sassa niet achter komen! Het wordt één grote verrassing. Deze vrolijke voorstelling is een productie van Het Zandkasteeltheater.

www.zandkasteeltheater.nl


Zondag 24 september 2017, aanvang 14.00 uur en 16.00 uur. De plaatsbewijzen kosten € 16,00. De theaterbalie is geopend en telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur. Telefonisch reserveren is mogelijk via 071-3646226. Via de website kunt u met IDEAL online kaarten kopen. Voor online of telefonisch reserveren wordt € 1,00 extra per plaatsbewijs in rekening gebracht. De Muze is gelegen aan het Wantveld 2 in Noordwijk aan Zee. Voor meer informatie: www.demuzenoordwijk.nl

Afbeelding ©De Muze