Datum: 10-07-2020 - 05:41
03
sep
'17

DOS doet weer mee met de Grote Clubactie

Leden van gymnastiekvereniging DOS starten op zaterdag 16 september met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag gaan zij langs de deuren om inkomsten op te halen voor hun club.

 

DOS gaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat.

Anja Steenvoorden, clubcoördinator van DOS: “Dit jaar hopen wij net als vorig jaar weer een mooi bedrag op te halen om diverse doelen te realiseren. De aanschaf van nieuwe toestellen staat altijd hoog op de agenda. “Wij kunnen de steun van onze omgeving dus goed gebruiken!”

DOS doet al voor 7de keer mee. Vorig jaar werd er maar liefst 3.267,39 euro opgehaald. Met dit geldbedrag werd destijds de aanschaf van een nieuwe valmat (foto) gerealiseerd.

Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 13 december 2017. Vanaf 14 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

foto ©DOS