Datum: 21-10-2021 - 04:29
31
aug
'17

Gehandicapte man beroofd van koptelefoon

Een 36-jarige man uit Noordwijk werd donderdag 31 augustus omstreeks 02.45 uur het slachtoffer van een straatroof. Het slachtoffer, dat in een rolstoel zat, werd in de Hoofdstraat aangesproken door een man.

De man vroeg wat er in zijn rugzak zat. De man bleef maar naast de man in de rolstoel lopen en vroeg om geld. Het slachtoffer zei dat hij geen geld bij zich had. Korte tijd later bedreigde de man hem met een mes en griste een koptelefoon uit zijn rugzak. Daarna rende de man weg in de richting van het Jan Kroonsplein. Hij had het volgende signalement.

- Blank 
- 1.70/1.75 meter lang
- 25/30 jaar oud 
- Tenger mager postuur
- kort zwart haar 
- Korte broek
- Sneakers met een rode rand op de bovenzijde
- donkerblauw tegen zwart aan, fleece-vest met ritssluiting en een capuchon 
- Rugzak rood wit van kleur.

Heeft u iets gezien of heeft u informatie over deze straatroof, neem dan contact op met de recherche in Noordwijk via 0900-8844, liever anoniem dan via 0800-7000

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.