Datum: 30-07-2021 - 00:19
15
aug
'17

LEZING EN MEDITATIE OVER HENRI NOUWEN BIJ PALLIAM

Op woensdag 6 september zal Marianne Hoogervorst bij Palliam ingaan op het bijzondere leven en werk van priester, hoogleraar en publicist Henri Nouwen (1932-1996).

Nouwen inspireert tot op de dag van vandaag nog steeds miljoenen mensen over de hele wereld met zijn boeken en geschriften. Volgens hem is het leven geen kwestie van straks, maar van het hier en nu. Pastoraal werkster Marianne Hoogervorst zal deze workshop een meditatief karakter meegeven, waardoor je zelf zijn spiritualiteit kunt beleven. Als pastoraal werkster (De Regenboog, Leiden), docent Pastorale School en geestelijk begeleider heeft Marianne altijd al belangstelling gehad voor de spirituele zoektocht van Henri Nouwen en zijn verrassende psychologische inzichten. Met haar verhaal en meditatieve oefeningen creëert ze rust, ruimte en helderheid in je hoofd. Inschrijven voor deze bijzondere lezing van 6 september kan via www.palliam.nl. De avond is van 19.30 tot 21.30 uur op de Nieuwe Zeeweg 75 in Noordwijk en de bijdrage is € 5,-.

Foto ©Palliam

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.