Datum: 28-02-2020 - 18:49
05
jul
'17
Repair Café Northgo ook in de zomer: zaterdag 15 juli 2017.
Geschreven door Susan Quaars

Repair Café Northgo ook in de zomer: zaterdag 15 juli 2017.

Ga je met vakantie en is je strandradiootje kapot, zit er een gat in je tent of wil de rits van je slaapzak niet meer dicht?

 

In en om huis gaan dingen weleens kapot. Denk dan ook eens aan de vakantiespullen, de dingen die je gebruikt op reis of op de camping, alles wat aan zomers genieten bijdraagt.

Repair Café Northgo organiseert bijeenkomsten op iedere derde zaterdag van de maand waar handige vrijwilligers bezoekers helpen om spullen te repareren. Het enthousiasme waarmee de bezoekers hun kapotte artikelen inbrengen geeft duurzaamheid een persoonlijke touch. Bij het Repair Café krijgen ze allemaal een tweede kans. Nieuwe spullen kopen is zonde van het geld en het milieu, vaak is een kleine reparatie genoeg om een kledingstuk of apparaat nog jaren dienst te kunnen laten doen.

Zonde om het meteen weg te gooien als het ook nog gemaakt kan worden toch?

Ook in de zomer gaan de vrijwilligers van het Repair Café Northgo weer aan de slag om mensen te helpen bij het repareren van hun spullen en huisraad.

Zaterdag 15 juli van 14:00 tot 17:00 zijn wij geopend in de gezellige accommodatie van Schietvereniging Blijf voor ’t Land, Johanna van Hoornstraat 8 in Noordwijk.

Dus is je luchtbed lek, doet je grasmaaier het niet meer of wil je van een lange broek een korte broek maken en kun je wel wat hulp gebruiken? Bezoek dan deze maand het Repair Café Northgo!