Datum: 28-09-2021 - 09:04
28
jun
'17

Herinneringsblaadjes voor Barbara

In opdracht van Uitvaartverzorging Barbara Noordwijk heeft Paspartoe Noordwijk 40 blaadjes gemaakt. Deze blaadjes zijn gemaakt van klei door enkele medewerkers met een verstandelijke handicap.

De blaadjes zijn officieel overhandigd aan Areen van der Plas van Barbara. Het is zo leuk om te zien met welk plezier de medewerkers van Paspartoe deze opdracht vervullen, en nut en maatschappelijke betrokkenheid zo samenweven. Als dank werd er wat lekkers voor bij de koffie meegenomen.

De herinneringsboom staat in het Afscheidshuis Barbara aan de Gooweg. De families, waarvan een dierbare in het Afscheidshuis aan de Gooweg in Noordwijk is opgebaard, krijgen een blaadje om hier wat woorden of gedachten op te schrijven over de overledene.

Na enkele maanden ontvangen de families een uitnodiging voor een herinneringsavond in het Afscheidshuis Barbara. Dan wordt het blaadje weer uit de boom gehaald, de naam van de overledene genoemd en er wordt een kaars aangestoken. De families zijn blij dat de naam van hun dierbare klinkt en dat er aandacht is voor hun gemis.

We vinden het heel fijn dat Paspartoe haar medewerking heeft verleend aan dit kleine, maar mooie en dankbare project.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

 

Uitvaartverzorging Barbara Noordwijk

T:         (071) 36 46 00 6

W:       www.barbaranoordwijk.nl

E:        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Foto ©Sint Barbara

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.