Datum: 23-10-2021 - 16:05
27
jun
'17

S.J.C. - Hotel aan Zee Snurkfestijn levert € 6.800,- op voor Spieren voor Spieren.

Met het ‘Hotel aan Zee Snurkfestijn 2017' sloot de JO-9 jeugd van voetbalvereniging SJC afgelopen weekend het seizoen af. Twee dagen vol sport, spel en plezier stonden in het teken van de felbegeerde Snurkfestijn Bokaal en natuurlijk ‘Spieren voor Spieren’, de stichting waar SJC zijn naam aan heeft verbonden.

Thema van dit zevende Snurkfestijn was ‘Superhelden’. Met te gekke outfits, spandoeken, juichfilms en hoog niveau sport en spel maakten 71 jongens en meisjes er twee topdagen van. De zaterdag werd vooral actief gevuld met voetbal. Er werd gevoetbald met skippyballen, tennis- en rugbyballen en uiteraard de traditionele voetbal. ’s Avonds was er weer tijd voor het spel ‘Petje-op-petje-af’ met aansluitend een kussengevecht. Voor de gelegenheid werd de SJC sporthal omgetoverd tot slaapzaal. Na slechts een paar uurtjes slapen werd zondag om 07.30 uur gestart met een uitgebreid en gezamenlijk ontbijt gevolgd door verschillende spellen zoals bootcampen op een springkussen, gatenschieten, penalty’s nemen, rebussen oplossen, en diverse balvaardigheidsparcoursen. Vervolgens een lunch met pannenkoeken. Het actieve deel van het Snurkfestijn werd zondagmiddag afgesloten met de Cees de Haas Penaltybokaal, waar de JO-9 spelers ieder vijf keer een penalty mochten nemen op de diverse SJC keepers. Cees de Haas was ook dit jaar zelf aanwezig om de bokaal uit te reiken. Hij deed dat aan Yero Ka (eerstejaars) en Nick Frijlink (tweedejaars). De winnaar van de Snurkfestijn Wisselbokaal was uiteindelijk het team van “de Hulkies”.

Ter afsluiting van dit weekend mocht Jeffrey Guijt, ambassadeur van ‘Spieren voor Spieren’ een cheque van € 6.800,- in ontvangst nemen. Een bedrag dat door de JO-9 jeugd voor dit doel bij elkaar werd gebracht met de verkoop van bijvoorbeeld planten, aardbeien, klusjes doen en nog veel meer. “SJC kan terugkijken op een in alle opzichten geslaagd weekend”, laat Ruud Weijers namens de club weten. “Speciale dank voor Hotel aan Zee, John en Carola Hoogeveen, Jochem van der Zalm en alle mensen die geholpen hebben om deze geweldige dagen mogelijk te maken!”

foto ©vv SJC

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.