Datum: 18-08-2019 - 07:03
27
jun
'17
Geen hittealarm bij tweede Strandloop
Geschreven door NOVO

Geen hittealarm bij tweede Strandloop

In plaats van een STARBALM Strandloop waar de mussen van het dak vielen werd het er een waar ze met een aangename temperatuur bijna wegwaaiden. Het hittealarm werd door een zware bui in de middag weggeblazen wat voor de 400 lopers een hard, leeg strand opleverde met helaas een flinke tegenwind op de heenweg.

Het startschot werd deze loop gegeven voor Stephen van Es, directeur van Noordwijk Marketing, die i.v.m. een verloren weddenschap vervolgens de loop in driedelig pak liep. Misschien wel zo aangenaam gezien de straffe wind.

Na afloop werden hij en de overige lopers getrakteerd op Noordwijkse stroopwafels, namens dagsponsor Fysiotherapie Noordwijk.

A.s. donderdag is de 3e van 10 lopen. De start is om 19:30 uur op het strand bij de Gemeentepost aan de Koningin Wilhelmina Boulevard. De afstanden zijn 2, 4 of 8 km.

Er kan nog ingeschreven worden als klassementloper. Je kunt dan alle keren lopen, maakt kans op een plek op het erepodium in een van de 28 klassementen en ontvangt een mooie herinnering. De kosten bedragen 14 euro als je 15 jaar of jonger bent en 18 euro voor iedereen ouder dan 15. Dit is exclusief 10 euro chipborg.

Gewoon een keer meedoen kan ook als losse loper. De kosten bedragen dan 2,50 euro voor lopers t/m 15 jaar en 3,50 euro voor iedereen daarboven. Na afloop ontvang je dan een herinnering voor de prestatie.

Meer informatie over de Strandlopen kun je vinden via www.strandlopen.nl. Dit is tevens de plek waar je na iedere loop de uitslagen, standen en foto’s kunt bekijken. Voor meer informatie kun je ook bellen met 06-15121900.

Meest populair

  • Man vermist Noordwijk (Update 8)
  • 33 Noordwijkse restaurants samen in Campagne 2 FOR 1 (2013)
  • Automobilist vliegt over de rotonde en schept meerdere fietsers op de Gooweg
  • Terug in de tijd: Hoe zag discotheek Boule 7 er ook alweer van binnen uit?
  • Jongen afgetuigd in de Abraham van Rooijenstraat