Datum: 22-06-2018 - 09:25
19
jun
'17
KAARTVERKOOP DE GOUDEN BRIEF OP CALORAMA GESTART
Geschreven door Kunstklank

KAARTVERKOOP DE GOUDEN BRIEF OP CALORAMA GESTART

De kaartverkoop voor de familievoorstelling ‘De gouden brief’ is van start gegaan. Simon Boer en Joep Paddenburg spelen 8 & 9 & 10 juli een voorstelling voor kinderen (vanaf 5 jaar), ouders en grootouders op het Landgoed Calorama.

 

In de magische wereld van Calorama wonen twee buren. Het zijn niet zomaar buren, het zijn twee tovenaars. De ene tovenaar woont in een hutje hoog bovenop de berg, de ander woont in een duiventil midden op een eiland. Samen zijn ze verantwoordelijk voor de natuur in de prachtige, geheime tuin. Er is alleen één probleem: de buren hebben eeuwenlang al ruzie met elkaar, en niemand weet waarom. Dan, op een dag, verschijnt er een gouden brief met een bijzondere boodschap voor beide buren. De twee zullen toch echt weer moeten praten, en samen een belangrijke beslissing moeten nemen. Maar zal dat wel goed gaan? Na 150 jaar burenruzie?

Een uur voor aanvang is het Landgoed Calorama geopend, waar kinderen zich kunnen laten schminken door De Toverkist met lekkere ijsjes van Vanthilly.

8, 9 & 10 juli 2017, aanvang 11.00 uur & 15.00 uur

Landgoed Calorama, ingang Gooweg 33 Noordwijk

Kaarten verkrijgbaar bij van der MEER/Het Cultuurcafé, Theater De Muze en via www.kunstklank.nl (€ 9.00 Familieticket: 4 kaarten € 31,50)

foto ©Kunstklank