19
jun
'17
Weerzien en afzien bij eerste Strandloop 2017
Geschreven door NOVO

Weerzien en afzien bij eerste Strandloop 2017

De eerste STARBALM Strandloop van 2017 was er een van weerzien van mensen die elkaar een jaar niet hadden gezien, maar ook een van afzien.

Het werd tijdens de loop vloed en het strand werd dus steeds zwaarder om te lopen. De temperatuur viel daarentegen wel weer mee met een lekkere bries op de heenweg om af te koelen.

Het startschot werd deze eerste loop geheel volgens traditie gegeven door Jasper van Tintelen van hoofdsponsor Novum Pharma, die voor iedere loper bij terugkomst ook nog een leuke reflecterende hardloopband had waarmee de lopers straks in donkere tijden ook goed gezien worden.

A.s. donderdag is de 2e van 10 lopen. De start is om 19:30 uur op het strand bij de Gemeentepost aan de Kon. Wilhelmina boulevard. De afstanden zijn 2, 4 of 8 km.

Er kan nog ingeschreven worden als klassementloper. Je kunt dan alle keren lopen, maakt kans op een plek op het erepodium in een van de 28 klassementen en ontvangt een mooie herinnering. De kosten bedragen 14 euro als je 15 jaar of jonger bent en 18 euro voor iedereen ouder dan 15. Hier komt nog 10 euro chipborg bij.

Gewoon een keer meedoen kan ook als losse loper. De kosten bedragen dan 2,50 euro voor lopers t/m 15 jaar en 3,50 euro voor iedereen daarboven. Na afloop ontvang je dan een herinnering voor de prestatie.

Meer informatie over de Strandlopen kun je vinden via www.strandlopen.nl. Dit is tevens de plek waar je na iedere loop de uitslagen, standen en foto’s kunt bekijken. Voor meer informatie kun je ook bellen met 06-15121900.

 

Foto's ©NOVO