Datum: 28-02-2020 - 18:41
20
me
'17
RIDDERS, JAGERS, JONKHEREN JOHN FLANAGAN ‘DE GRIJZE JAGER’ TE GAST!
Geschreven door Het Cultuurcafé

RIDDERS, JAGERS, JONKHEREN JOHN FLANAGAN ‘DE GRIJZE JAGER’ TE GAST!

John Flanagan, de schrijver van de mega populaire jeugdserie De Grijze Jager is donderdag 1 juni te gast in de Noordwijkse boekhandel van der MEER/Het Cultuurcafé.

Hij signeert zijn nieuwste boek dat net de dag ervoor verschijnt, De Grijze Jager, De vroege jaren 2, De slag op de Heckingse Heide. Ook kunnen de jonge fans met hem op de foto, natuurlijk als Grijze Jager!

 

 

Het is dit jaar tien jaar geleden dat het eerste boek van de Grijze Jager in het Nederlands verscheen. En schrijver John Flanagan komt dit in Nederland meevieren. Hij is te gast op de jaarlijkse Grijze Jager Dag in het Archeon op zaterdag 3 en zondag 4 juni. Daaraan voorafgaand bezoekt hij enkele boekhandels in Nederland en België, waaronder de Noordwijkse boekhandel.

De Grijze Jager-serie van John Flanagan, een wereldwijd succes, bestond oorspronkelijk uit twintig korte verhalen. John schreef ze om Michael, zijn zoon van twaalf, aan het lezen te krijgen. Sinds die tijd is er nogal wat gebeurd met de serie: de boeken worden inmiddels in meer dan twintig landen uitgegeven.

John Flanagan schreef vroeger scripts en reclameteksten. Met zijn vrouw Leonie woont hij in Manly, een buitenwijk van Sydney, vlak bij het strand. Momenteel werkt hij aan de nieuwe delen van de Broederband-reeks.

Donderdag 1 juni, aanvang 16 uur, toegang vrij.

Je hoeft niet te reserveren, maar kom op tijd om een plaatsje te bemachtigen! We verwachten heel veel fans!

Foto ©Boekhandel van der Meer