Datum: 29-07-2021 - 10:50
05
apr
'17

DE ZACHTE KRACHT VAN HET LATIFA GEBED

Op woensdag 19 april is er bij Palliam van 20.00 tot 22.00 uur een bijzondere meditatie oefening, het Latifa gebed. Dit is een eeuwenoud en universeel gebed dat overtuigend werkt door de constante herhaling.

Het is een vorm van geleide meditatie waarbij je enkele woorden uitspreekt, bewust ademhaalt en met je handen je eigen lijf aanraakt. Marije Groenewoud zal deze meditatie verzorgen. Zij kent de kracht van het mediteren en ziet het als belangrijk onderdeel voor een goede psychische balans. Het wonderlijk rijke Latifa gebed helpt om contact te maken met van alles wat je in beweging zet. Het brengt je terug naar jezelf en biedt je nieuwe inzichten voor het leven van alledag. Inschrijven kan via www.palliam.nl Nieuwe Zeeweg 75 in Noordwijk. De bijdrage voor deze avond is € 5,-.

foto ©Palliam

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.