Datum: 27-02-2020 - 22:02
02
apr
'17
Toneelstuk De Momenten krijgt staande ovatie
Geschreven door ODI

Toneelstuk De Momenten krijgt staande ovatie

Succesvolle samenwerking tussen toneelverenigingen ODI en HTIOS. Op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart traden Toneelvereniging ODI (Noordwijkerhout) en Toneelvereniging HTIOS (Noordwijk) op met het toneelstuk ‘De Momenten’.

Het publiek reageerde vol lof op het mooie en onroerende toneelstuk. De spelers van beide amateurverenigingen kregen vele complimenten over het professionele toneelspel.

 

Wilt u ‘De Momenten’ ook meemaken? Grijp dan uw kans en kom vrijdag 7 of zaterdag 8 april 2017 naar de laatste voorstellingen in De Muze in Noordwijk.In ‘De Momenten’ ontmoeten drie vrienden, Ella, Peter en Saskia, elkaar in een parkje. Ze spreken hier vaker af om het over alledaagse dingen te hebben, maar deze dag wordt onvergetelijk en alles behalve alledaags. Zij komen namelijk plots hun jongere versies tegen. En alsof dat nog niet bijzonder genoeg is: ze moeten allemaal beslissingen maken die invloed hebben op de rest van hun leven. Willen de oudere vrienden wel dat hun leven zo wordt, zoals het nu is? Of gaan zij hun best doen om hun lot te veranderen? Kan het lot wel veranderd worden of zijn sommige gebeurtenissen toch echt onvermijdelijk? Wilt u naar een mooi toneelstuk dat u zeker aan het denken zet? Dan is ‘De Momenten’ zeker iets voor u, want als u terug zou kunnen in de tijd? Wat zou u dan anders doen?

Maak ‘De Momenten’ mee! Kaartjes kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar aan de kassa vanDe Muze en via www.demuzenoordwijk.nl Bent u donateur van ODI? Dan kunt u de kaartjes reserveren via www.toneelverenigingodi.nl. Toneelvereniging ODI en HTIOS verwelkomen u graag bij deze bijzonder mooie voorstelling.