Datum: 23-10-2021 - 16:16
06
mrt
'17

Zorgeloos Ontruimen schenkt elk kwartaal 150 euro aan lokaal doel

Zorgeloos Ontruimen bestaat in maart 1 jaar en richt zich op drie activiteiten: ontruimen, seniorenverhuizing en kringloop.

Het werkgebied is de Bollenstreek en omliggende gemeenten. Om iets terug te doen voor de maatschappij wordt er elk kwartaal 150 euro geschonken aan een lokaal doel.

 

‘Elk kwartaal kunnen er via de Facebookpagina van Zorgeloos Ontruimen goede doelen worden genomineerd’, vertelt Linda Versteege, eigenaresse van Zorgeloos Ontruimen. Eerder mochten Friends United en Reuring de cheque t.w.v. 150 euro in ontvangst nemen. ‘Nomineren kan tot en met vrijdag 10 maart 17 uur. De top 3 komt maandag 13 maart online en daar kan t/m vrijdag 17 maart 17 uur op gestemd worden. Het doel met de meeste stemmen mag de cheque van 150 euro in ontvangst nemen.’ Zorgeloos Ontruimen onderhoudt een actieve Facebookpagina. ‘We geven mensen een inkijkje in ons werk en we vragen elk kwartaal aan onze volgers om een lokaal doel te nomineren. Een stichting, een vereniging, een goed doel, als ze maar actief zijn in ons voornaamste werkgebied, de Bollenstreek of omliggende gemeenten. Omdat wij lokaal werken vinden we het ook belangrijk om lokaal betrokken te zijn. We zijn een jonge onderneming, precies een jaar geleden zijn we gestart, en steeds meer mensen weten ons inmiddels te vinden, onder andere via:  https://www.facebook.com/zorgeloosontruimen

Persoonlijk

Ontruimen is vaak nodig na overlijden of bij verhuizen. Het kan zowel fysiek als emotioneel zwaar zijn om een woning, (zorg)appartement of kamer leeg te ruimen. Zeker als het gaat om het huis van ouders of familie. Versteege: ‘Elke situatie is anders. Wij kunnen de woning leegruimen en desgewenst verkoop-/verhuurklaar opleveren. Wij horen vooral vaak terug dat mensen onze persoonlijke benadering erg fijn vinden. Naast ontruimen verhuizen wij met zorg senioren naar een kleinere woning, appartement of zorginstelling. Tot slot werken wij volgens het kringloopprincipe. Alles wat in dozen past en weg mag halen wij gratis bij de mensen thuis op. Voor meerwerk en verhuizingen bieden wij altijd een passende offerte op maat! Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak: 06-41051605.’

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.