Datum: 19-09-2021 - 18:54
03
feb
'17

Leendert Luistert Fietstocht langs mooie regionale initiatieven

Leendert Luistert Fietstocht langs mooie regionale initiatieven

 

 

Hoe mooi is het dat buurtbewoners samenwerken om een kinderboerderij op te knappen of de vrijwilligers die ouderen vervoeren naar activiteiten. Voor veel mensen is dit heel normaal, maar het maakt uw straat, buurt of dorp wel heel leuk en speciaal om in te wonen. Op zaterdag 18 februari is er de kans om uw initiatief onder de aandacht van de Tweede Kamer te brengen. Op die dag maakt het regionaal VVD Kamerlid Leendert de Lange een fietstocht langs Voorschoten, Wassenaar, Katwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout en Noordwijk.

 

Waar de fietstocht langs gaat bepaal jij

 

Het is mogelijk om uw initiatief aan te melden via www.facebook.com/leendertdelangevvd.  Graag met een korte toelichting en foto waarom Leendert juist bij uw initiatief van de fiets moet stappen. De ‘Leendert Luistert fietstocht’ zal op zaterdag 18 februari om 10.00 uur starten in Voorschoten en tegen de avond eindigen in Noordwijk.

 

‘Voor mij is het echt genieten om op mijn wielrenfiets door de mooie streek te rijden. Ik kijk er dan ook bijzonder naar uit om op één dag met de fiets lang 8 top initiatieven te rijden die ons gebied zo leuk maakt om in te wonen, werken en te leven. De indrukken en verhalen  gebruik ik in mijn werkzaamheden om op te komen voor de belangen van onze streek in Den Haag’, aldus Leendert de Lange.

Foto ©2e Kamer

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.