Datum: 30-07-2021 - 00:07
31
jan
'17

MEDITATIECURSUS BIJ PALLIAM

Op vrijdag 24 februari start bij Palliam de zesdelige meditatiecursus ‘Tijd Voor Jezelf’. Om te mediteren of mindfulness te beoefenen hoef je niet op een berg in Tibet te zitten. Het kan gewoon overal en ook tussen van alles door.

Om op die manier tijd voor jezelf te nemen is geen luxe, maar noodzaak. In deze cursus van zes avonden leert Marije Groenewoud je van alles over de theorie: waarom zijn meditatie en mindfulness zo goed voor je, wat doet het met je lichaam en met je geest. Verder zal er elke cursusavond veel tijd worden besteed aan de verschillende oefeningen. Hiervoor zijn makkelijk zittende kleding en warme sokken handig. Marije Groenewoud geeft geregeld cursussen over het nut van mediteren en het effect van bewustwording. De cursus wordt gehouden van 19:30 tot 21:30 uur bij Palliam, Nieuwe Zeeweg 75 in Noordwijk. De prijs voor zes avonden (incl. uitgebreide syllabus) bedraagt € 65,- en inschrijven kan via www.palliam.nl

 

 

Voor meer informatie over deze -en andere- bijeenkomsten: Tiny van Westerop, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of 071-3612590. Zie voor het volledige programma: www.palliam.nl

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.