Datum: 27-02-2020 - 00:00
11
jan
'17
Project WEM (Whispering Eagle Ministeries) afgesloten
Geschreven door WEM

Project WEM (Whispering Eagle Ministeries) afgesloten

Op 8 januari 2017 is in de Oude Jeroenskerk aan de Voorstraat het diaconaal project WEM (Whispering Eagle Ministeries) afgesloten.

 

Op 12 januari 2014 is het project voor de bouw van weeshuizen in Muanda, DR Congo in Afrika van start gegaan met de verkoop van steentjes in de drie Noordwijkse Protestantse kerken t.w. Oude Jeroenskerk, Buurtkerk en Ichthuskerk. In de loop der jaren zijn er heel veel activiteiten georganiseerd door de werkgroep maar daarbij steeds geholpen door de mensen van de protestantse gemeente, de diaconie, de  scholen Zeehonk, Wakersduin, Hoffenne, Het Kruispunt van de Willem van den Bergh en vele anderen.

Het prachtige resultaat van alle activiteiten is het mooie bedrag van € 44.063,--. Dit werd zondag overhandigd aan het bestuur van WEM-Nederland. De overhandiging was onderdeel van de wekelijkse kerkdienst waarin Ds. Ria Schultheiss voorging. Ook de bouwgroep die in juli/augustus het derde weeshuis gaat bouwen waren in de dienst aanwezig.

Het bestuur van WEM-NL en de WEM Noordwijk werkgroep willen langs deze weg  alle mensen die meegeholpen hebben dit fantastische  resultaat te bereiken, heel hartelijk bedanken. Zonder al uw hulp hadden wij dit mooie eindbedrag nooit kunnen realiseren.

Voor meer informatie kunt u terecht op: http://wem-nl.eu/2017/01/08/wem-nederland-neemt-cheque-in-ontvangst-ter-waarde-van-e44-063/