Datum: 30-07-2021 - 00:17
23
dec
'16

CIRKELDANS MEDITATIE BIJ PALLIAM

Op woensdag 11 januari om 19.30 uur gaat bij Palliam de nieuwe serie ‘Meditatie in Beweging’ van start.

Zo’n cirkeldans nodigt uit tot een ontmoeting met jezelf. Het stimuleert de verbinding tussen je denkende hoofd, je voelende lijf en de bron die je spiritualiteit voedt. De avonden worden geleid door Marjan van Huet, voor wie dans haar grootste passie is: ‘ik ervaar telkens weer hoe door het steeds herhalen van danspatronen een meditatieve sfeer ontstaat. Dans met je hart en je voeten volgen. Bij dit alles staan ontspanning en plezier voorop”. Inschrijven kan via www.palliam.nl De kosten voor de serie (11.01, 25.01 en 08.02) bedragen € 32,-. De avonden worden gehouden van 19.30 tot 21.30 uur in de Maria ter Zee Kerk, Nieuwe Zeeweg 75, Noordwijk.

 

Voor meer informatie over deze -en andere- bijeenkomsten: Tiny van Westerop, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 071-3612590. Zie voor het volledige programma: www.palliam.nl

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.