Datum: 14-05-2021 - 02:42
16
nov
'16

NOORDWIJK WINTER WONDERLAND “WEER IN HET LAND”

Op vrijdag 2 december a.s. opent Noordwijk Winter Wonderland voor de tweede maal haar deuren aan de Koningin Astridboulevard in Noordwijk aan Zee.  Voor  anderhalve maand lang winters genieten voor jong en oud.

Op het terrein van “Het Zuiderbad”  verrijst weer de winterwarme Alpenstube met een 150 m2 ijsbaan.  Tot en met zondag 15 januari a.s. is iedereen van harte welkom voor winterse pret om met elkaar de gezellige decembermaand te vieren en het nieuwe jaar in te luiden.

 

Op en rond de ijsbaan zal er naast schaatspret voor jong en oud een gevarieerd winters programma worden geboden.  Culinaire Zwitserse avonden,  een Tiroler avond,  een Stube (pub-) Quiz en Hüttenbingo staan reeds op de agenda,  die voortdurend zal worden geactualiseerd op de website www.noordwijkwinterwonderland.nl.  Elke dag zijn er winterse Alpengerechten te verkrijgen,  zoals kaasfondue en Kaiserschmarren. Ook zullen de Hollandse stamppotten niet ontbreken. En natuurlijk kun je elke dag even langskomen voor bitterballenborrel vanaf 17.00 uur.

Sinterklaas: Op zondag 4 december a.s. wordt Sinterklaas verwacht tussen 14.30 en 17.00 uur. Alle kinderen tot en met 7 jaar mogen dan hun schoen komen zetten. Op maandag 5 december kunnen dan de schoenen worden afgehaald tussen 15.00 en 17.00 uur. 

Schoolschaatsen: In samenwerking met de Gemeente Noordwijk worden er van dinsdag 6 december tot en met vrijdag 16 december a.s. leerlingen van basisscholen uit Noordwijk (groep 5 t/m 8) op de schooldagen uitgenodigd om te komen schaatsen in de ochtenden. Beuk Touringcars zal voor het vervoer zorgen van de school naar Noordwijk Winter Wonderland.

Noordwijk Winter Wonderland zal elke dag geopend zijn. De entree voor de ijsbaan is 6 euro inclusief huur van de (hockey-) schaatsen. Voor de agenda en actuele openingstijden wordt geadviseerd de website te raadplegen. Ook blijf je volledig op de hoogte via Facebook:  www.facebook.com/noordwijkwinterwonderland.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.