Datum: 29-07-2021 - 09:55
31
okt
'16

MEDITATIE BIJ PALLIAM

Op 6 november zal bij Palliam een introductiecursus voor meditatie en mindfulness worden gegeven. Onder te titel ‘Tijd voor jezelf’ laat Marije Groenewoud je kennis maken met praktische meditatie oefeningen die je helpen om meer in dit moment te leven.

 

Door je meer bewust te zijn van het nu maak je automatisch minder zorgen over het verleden en de toekomst. Om te gaan mediteren of mindfulness te beoefenen hoef je niet op een berg in Tibet te zitten. Het kan gewoon overal en ook tussen van alles door. Wel zijn makkelijk zittende kleding en warme sokken handig. Tijd voor jezelf nemen is geen luxe, maar noodzaak! Kom ook op zondag 6 november van 19:30 tot 21:30 uur naar Palliam, Nieuwe Zeeweg 75 in Noordwijk. Inschrijven kan via www.palliam.nl De prijs voor vier avonden (incl. uitgebreide syllabus) bedraagt € 40,-.

 

Voor meer informatie over deze -en andere- bijeenkomsten: Tiny van Westerop, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 071-3612590. Zie voor het volledige programma: www.palliam.nl

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.