Datum: 22-02-2020 - 00:51
23
sep
'16
Noordwijkse schoolkinderen gaan 100% voor 150 liter water!
Geschreven door Marjolijn vd Jagt PR

Noordwijkse schoolkinderen gaan 100% voor 150 liter water!

Op vrijdag 23 september gingen 750 schoolkinderen in het kader van de viering van 150 jaar badplaats ‘Water naar de Zee dragen’ op het strand bij strandpaviljoen de Zeester op de Koningin Astrid Boulevard. Zij hebben door middel van samenwerking en teamspirit 150 liter water naar de zee gebracht!

 

Na deze geweldige prestaties van de Noordwijkse schooljeugd hebben de kinderen hun creatieve kant laten zien! Zij hebben een zandsculptuur gemaakt met het thema Noordwijk 150 jaar badplaats.

 

Mede dankzij de fantastische medewerking van de Noordwijkse bedrijven, Koninklijke Beuk Noordwijk, Horesca Horecavo, Multicopy, Drukkerij BAX en de gemeente Noordwijk is dit een fantastisch evenement geworden!

 

Aan het einde van het evenement kregen alle kinderen ter herinnering een Noordwijk 150 jaar Badplaats medaille. Alle klassen van de Noordwijkse scholen hebben van het Hoogheemraadschap van Rijnland een water Bosatlas gekregen. Tenslotte hebben alle deelnemende scholen een oorkonde ontvangen. Tijdens het evenement stond de gedachte van de Olympische Spelen centraal: meedoen is belangrijker dan winnen!

Foto's Willem Krol

{gallery}8146{/gallery}