Datum: 26-02-2020 - 19:12
30
aug
'16
Ladies Night 22 september bij Optisport de Schelft
Geschreven door Optisport

Ladies Night 22 september bij Optisport de Schelft

Noordwijkerhout – Alles wat een vrouw leuk vindt. Dat is kort samengevat wat er te vinden is op de Ladies Night die plaatsvindt op donderdag 22 september bij Optisport de Schelft aan de Maandagsewetering in Noordwijkerhout.

 

Tijdens deze avond is een gedeelte van de Schelft speciaal ingericht voor de dames tussen 19.30 en 22.00 uur.

De Ladies Night is een avond vol gezelligheid en verrassingen.

Ongeveer 30 bedrijven zullen er te vinden zijn met mode, make-up, sieraden, voedingsadvies, diverse workshops, massage, groendecoratie, proeverijen een hottub en nog veel meer.

Optisport de Schelft geeft deze avond een aantal groepslessen waaraan men kan deelnemen. Onder andere de allernieuwste groepsles Fit & Shape. Dit is een zeer complete en gevarieerde groepsles op geweldige muziek van toen en nu. Op plezierige wijze werk je aan onderdelen als kracht, balans, flexibiliteit, conditie en vetverbranding. Het is geschikt voor iedereen die wil werken aan zijn of haar fitheid ongeacht het conditie niveau.

Naast deze groeples Fit & Shape kan men ook meedoen aan bijvoorbeeld Cycle of Power Yoga. Kijk voor het volledige rooster en de tijden op de site van Optisport de Schelft. Wil je graag meedoen aan 1 van de sportlessen, vergeet dan niet sportkleding mee te nemen.

Wie deze avond een abonnement afsluit, betaalt geen inschrijfgeld!

Een aantrekkelijke korting wordt deze avond ook gegeven bij aanschaf van een 25-badenkaart voor het zwembad!  Alleen tussen 19.30 en 22.00 uur ontvangt men € 10,-- korting.

In totaal zullen ongeveer 30 bedrijven zich presenteren deze avond. Reeds langer gevestigde ondernemers zullen aanwezig zijn, maar ook beginnende ondernemers laten hun specialiteit zien, waar vaak lang niet iedereen van op de hoogte is.

Deze gevarieerde avond zal worden afgesloten met een loterij waarbij grootse prijzen te winnen zijn. Elke ondernemer zal een prijs inzetten, zodat het totale prijzenpakket zeer gevarieerd zal zijn.

De toegang tot deze avond is gratis.

De Ladies Night vindt plaats op donderdag 22 september van 19.30 – 22.00 uur bij Optisport de Schelft aan de Maandagsewetering 202 in Noordwijkerhout.

Voor meer informatie www.optisporthealthclub.nl/noordwijkerhout of telefoonnummer 0252-376241.