Datum: 28-09-2021 - 10:11
28
aug
'16

Huurdersbelangen Noordwijk zoekt nieuwe bestuurders

De Stichting Huurdersbelangen Noordwijk (SHN) zoekt nieuwe bestuurders.

Om de werkzaamheden beter te organiseren en te verdelen, zou de huidige samenstelling moeten groeien naar zes à zeven personen. ,,Vele handen maken licht werk’’, zegt vicevoorzitter Jaap van Duin. ,,Een bredere bezetting maakt onze organisatie ook minder kwetsbaar.’’

 

De SHN vertegenwoordigt de belangen van alle huurders van de Noordwijkse Woningstichting (NWS). Het bestuur is betrokken bij zaken als huurverhoging, dienstverlening, nieuwbouwplannen, renovaties, woningverbetering, omgevingsverbetering, service-overeenkomsten en energiebesparing. De SHN vergadert regelmatig met het managementteam van de NWS en de gemeente Noordwijk en adviseert bij het maken van de prestatieafspraken tussen de woningcorporatie en de gemeente. De stichting heeft een eigen kantoor in het voormalige DPO-gebouw aan de Hoogwakersbosstraat 12, waar ook het maandelijkse spreekuur wordt gehouden.

Nieuwe bestuurders hoeven niet noodzakelijk ook huurder te zijn van de NWS, licht vice-voorzitter Van Duin toe. ,,Dat heeft uiteraard wel de voorkeur, maar als iemand aantoonbaar hart heeft voor het huren en de huurders, is hij of zij ook van harte welkom.’’ De bestuursfunctie is vrijwilligerswerk, maar er staat wel een kleine vergoeding tegenover.

Wie belangstelling heeft voor een functie bij de SHN, kan dat kenbaar maken via het contactformulier op de website www.shn-online.nl. Een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan ook.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.