Datum: 02-04-2020 - 01:58
08
jun
'16
Kunst van Rian Verbeek tijdens Tuinmarkt
Geschreven door Rian Verbeek Galerie en Atelier

Kunst van Rian Verbeek tijdens Tuinmarkt

Op 11 en 12 juni kunnen kunstliefhebbers volop genieten van veel kunst op en rond de Tuinmarkt.

 

Op zaterdag exposeert Rian Verbeek tesamen met Ghislaine van Tongeren met een aantal van hun bekende schilderijen op steigerhout en humoristische keramiek beelden in de tuin van de familie Vink-Versteege in de La Bassecour Caanstraat 40.

 

Op zaterdag en zondag exposeert Rian Verbeek ook in de Oude Jeroenstoren. Speciaal voor deze expositie, op de eerste en tweede etage, heeft zij een aantal schilderijen gemaakt van enkele Noordwijkse torens, waaronder natuurlijk ook de fraai gerestaureerde toren van deze kerk. Ter aanvulling ziet u ook een aantal van haar bloemschilderijen die bij deze tuinenmarkt niet mogen ontbreken.

Bekijk ook eens haar nieuwe collectie schilderijen op jute in RV Galerie&Atelier, voorheen Galerie SteigerArt aan de van Limburg Stirumstraat 17.

Daar is beide open-tuinen-dagen ook werk te zien van Nico Duivenvoorde (schilderijen/keramiek), Lisbeth Jørgensen Veillat (beelden) en Berna Brouwer (beelden).

Ook anderen hebben tentoonstellingen ingericht, stellen hun atelier of galerie open, houden cursistenexposities of exposeren in een tuin.

 

 

Informatie over alle exposities, muziek en open tuinen is te verkrijgen op de markt bij de informatie kraam van de Vereniging de Oude Dorpskern of is te vinden op www.deoudedorpskernnoordwijk.nl

Openingstijden tijdens dit weekend ;zaterdag 10-00-17.00 uur en zondag 11.00-17.00 uur.

{gallery}7836{/gallery}