Datum: 28-09-2023 - 00:36
31
mrt
'16

Nieuwe naam voor Galerie Steigerart: RV Galerie & Atelier

Bijna 8 jaar is Rian Verbeek  bezig met het verwezenlijken van Galerie Steigerart.

De naam verwees naar de houten panelen die Rian Verbeek gebruikt om op te schilderen.  ‘Galerie SteigerArt’ is inmiddels een begrip geworden in Noordwijk en ver daar buiten. Als een kunstminnend ondernemer heeft Rian middels opleidingen en cursussen zich meer ontwikkeld en heeft daarbij de bedrijfsactiviteiten uitgebreid: *Uiteraard met schilderen op canvas, maar ook op andere duurzame gebruikte materialen zoals bijvoorbeeld jute. Er worden workshops en schilderlessen gegeven op steigerhout en op canvas. Maar ook kinderpartijtjes, verhuur van de ruimte, teamuitjes (eventueel met catering) zijn mogelijk. Door de diversiteit aan activiteiten zijn ook de openingsuren verruimd. Tevens zijn er inmiddels twee kunstenaars (Nico Duivenvoorde sinds 1, 5 jaar en Lisbeth. J. Veillat sinds afgelopen maand) in de galerie bijgekomen, waardoor de galerie 24 uur per week geopend is. Het streven is om eind 2016 nog meer uit te breiden. Vanwege de vele activiteiten voldoet de naam “SteigerArt” niet meer en gaat  het bedrijf verder door het leven als “RV Galerie & Atelier”. Afgelopen woensdag 30 maart werd het raam van de galerie aan de van Limburg Stirumstraat voorzien van het nieuwe logo door de Firma Multicopy. Bij een nieuwe naam hoort vanzelfsprekend een nieuwe website www.rianverbeek.com , nieuwe visitekaartjes etc.

 

U wordt van harte uitgenodigd voor een “vernieuwde”  kennismaking op de website en in de galerie!!

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.