Datum: 27-09-2021 - 06:19
28
dec
'15

Bram van der Vlugt – Op bezoek bij meneer Green

Twee mannen krijgen tegen wil en dank met elkaar te maken. De 86-jarige weduwnaar meneer Green (Bram van der Vlugt) leeft teruggetrokken in zijn flat als er een jonge zakenman (Oren Schrijver) op zijn stoep staat.

De man heeft een taakstraf. Zes maanden lang moet hij meneer Green wekelijks bezoeken. Geen van beide mannen zit op de bezoekjes te wachten, maar gaandeweg blijken de twee meer met elkaar gemeen te hebben dan ze dachten. Dit bekroonde toneelstuk voor twee acteurs is een bitterzoete komedie die zich ontwikkelt tot een prachtig drama. Producent Erwin van Lambaart: ‘Bram van der Vlugt is de ideale meneer Green.’ De pers is enthousiast, de NRC geeft de voorstelling vier sterren en noemt de wrange grappen precies raak. Een nieuwe Nederlandse versie, vertaald en bewerkt door Raoul Heertje.

 

 

Vrijdag 8 januari, aanvang 20.15. De plaatsbewijzen kosten € 25,00. De theaterbalie is geopend en telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur. Telefonisch reserveren is mogelijk via 071-3646226. Via de website kunt u met IDEAL online kaarten kopen. Voor online of telefonisch reserveren wordt € 1,00 extra per plaatsbewijs in rekening gebracht. De Muze is gelegen aan het Wantveld 2 in Noordwijk aan Zee. Voor meer informatie: www.demuzenoordwijk.nl

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.