Datum: 19-09-2021 - 18:06
10
dec
'15

St(r)andplaats Nederzandt runner-up Beste Trouwlocatie van Nederland!

Op dinsdag 8 december werden de jaarlijks terugkerende Dutch Wedding Awards uitgereikt tijdens het feestelijke Dutch Wedding Award Gala in studio 21 te Hilversum. De Dutch Wedding Awards belonen de beste leveranciers uit de trouwbranche die zich met hart en ziel inzetten voor de bruidsparen en hun gasten.

Deze vakprijs is een initiatief van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie (NTBO). De ruim 200 deelnemers zijn in diverse categorieën beoordeeld door een onafhankelijke vakjury die ieder jaar wisselt, zodat iedere trouwleverancier altijd evenveel kans maakt. Uit alle inzendingen worden per categorie 3 bedrijven genomineerd. St(r)andplaats Nederzandt was voor de tweede keer genomineerd in de categorie Beste Trouwlocatie van Nederland.

 

Hoewel St(r)andplaats Nederzandt voor de tweede keer net naast de felbegeerde award greep, is het team van St(r)andplaats Nederzandt waanzinnig blij met de nominatie. Ellen van Klaveren, de gediplomeerde Weddingplanner van St(r)andplaats Nederzandt, ontving na afloop een prachtig juryrapport met torenhoge cijfers. De locatie gooide met name hoge ogen op het gebied van service, innovatie, originaliteit en gastvrijheid. “Vorig jaar werden wij voor het eerst genomineerd voor de Dutch Wedding Award Beste Trouwlocatie van Nederland. Nog nooit eerder werd er een strandlocatie genomineerd. Dat wij dit jaar wederom werden uitgekozen door een nieuwe en onafhankelijke jury is echt fantastisch! St(r)andplaats Nederzandt is zelfs de enige strandlocatie die ooit genomineerd werd. De award ging dan wel net aan onze neus voorbij, maar wij mogen onszelf dus wél een jaar lang de Beste Strandtrouwlocatie van Nederland noemen!”, vertelt Ellen vol trots.

Collega Elvire Leedekerken vult vol enthousiasme aan: “Tot nu toe hebben alleen kastelen en landgoederen de award gewonnen. Wij vinden natuurlijk dat daar nu maar eens verandering in moet komen. Drie maal is scheepsrecht, dus volgend jaar gaan wij voor de winst! Dan bouwen wij een groot zandkasteel, dan maken wij vast meer kans!”, zegt Elvire met een knipoog.

De andere genomineerden in de categorie Beste Trouwlocatie van Nederland waren Kasteel Wijenburg en Landgoed Rhederoord, beide gelegen in de provincie Gelderland. Landgoed Rhederoord won uiteindelijk de award.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.