Datum: 30-07-2021 - 00:01
13
okt
'15

SJC-loterij gaat weer van start!

De jeugdleden van voetbalvereniging SJC gaan vanaf zaterdag 17 oktober weer hun uiterste best doen om van de traditionele loterij een groot succes te maken.

De opbrengst van de loterij  is bestemd voor de jeugdafdeling van de club. Afgelopen zaterdag werden volgens traditie alvast de twee eerste lotenboekjes aangeboden aan vertegenwoordigers van de Noordwijkse parochie. De opbrengst van deze twee boekjes is bestemd voor de kerkenveiling. Zichtbaar trots overhandigde hoofdsponsor Joop van Abswoude het eerste boekje aan Jan van Eeden van parochiekerk St.Jeroen. Namens parochiekerk Maria ter Zee nam Engel Langendijk het lotenboekje in ontvangst uit handen van secretaris Michel Zwagerman. De loten kosten 1 Euro per stuk. Er is weer een mooie prijzenpot met maar liefst twee hoofdprijzen van 450 Euro! Tijdens de Konijnenveiling, op 12 december 2015 is de trekking. De winnende lotnummers worden bekend gemaakt op de SJC-website en andere plaatselijke media.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.