25
sep
'15

Chantal Lefeber Makelaardij viert 15-jarig jubileum met bijzondere gift

Chantal Lefeber Makelaardij in Lisse bestaat dit jaar vijftien jaar. Chantal Lefeber viert het jubileum van haar makelaardij op een hele unieke wijze. Niet door een feest te geven, maar door iets speciaals te doen voor de gemeenschap.

 

Lefeber schenkt voor maar liefst € 1750,- aan volledig verzorgde rupsritten, van de Stichting Outdoor4Disabled, aan mensen die dit zichzelf niet kunnen veroorloven.

 

Vrijdag maakte de allereerste groep gebruik van dit geweldige initiatief. Ter ere daarvan kwam Lefeber langs om kennis te maken met mensen die hier gebruik van maken én om de cheque te overhandigen aan Marianka van Westerop, vrijwilligster bij de Stichting Outdoor4Disabled.

 

De Stichting Outdoor4Disabled in Noordwijk aan Zee bezorgt jaarlijks honderden ouderen en mensen met een lichamelijke beperking de dag van hun leven. Met een speciaal aangepast rupsvoertuig worden deze mensen in staat gesteld te genieten van een dagje op en aan het strand. Hoewel een rit met de strandrups slechts € 7,50 per persoon kost en kostendekkend is voor het onderhoud van de rups, zijn er toch vele mensen die het zich door omstandigheden niet kunnen veroorloven. Met deze geweldige cheque kan de Stichting nog meer mensen laten genieten van haar prachtige initiatief, zowel binnen als buiten de Bollenstreek.

 

De rupsritten zijn volledig verzorgd, wat inhoudt dat de mensen na afloop van de rupsrit een lunch krijgen aangeboden bij Strandrestaurant Nederzandt, de thuisbasis van de Stichting Outdoor4Disabled. De eerste groep die gebruik heeft gemaakt van deze actie, heeft een hele leuke dag gehad en bedankte Lefeber na afloop uitbundig voor deze mogelijkheid.