Datum: 19-01-2021 - 00:30
12
sep
'15

Plan voor veilige schoolomgeving Zeehonk

Een plan voor verbetering van de schoolomgeving van Basisschool De Zeehonk ligt van 14 tot en met 18 september op de school, Julianastraat 11, ter inzage. Op woensdag 16 september van 12.00 tot 13.00 uur en op vrijdag 18 september van 15.00 tot 16.00 uur zijn er inloopbijeenkomsten in de school.

 

De afgelopen maanden heeft een werkgroep zich gebogen over de knelpunten en de mogelijke oplossingen voor het verbeteren van de verkeersveiligheid, met het conceptplan als resultaat. De werkgroep bestaat uit teamleden en ouders van Zeehonk, kinderdagverblijf ‘t Kimmetje, politie Noordwijk, Veilig Verkeer Nederland, regio Holland-Rijnland en gemeente Noordwijk. De werkgroep wordt begeleid door bureau Hart voor Verkeer, gespecialiseerd in verkeersveiligheidsplannen.

 

De werkgroep zal de reacties op het plan betrekken bij de verdere uitwerking.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.