Datum: 03-03-2021 - 00:07
03
sep
'15

Eerste lustrum "voortuin-rommelmarkt Vinkeveld!!"

Wat ooit als een burendagactiviteit begon is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijkse happening op de laatste zondag van september: de voortuin-rommelmarkt! Dit jaar de vijfde editie.

Zondag 27 september aanstaande vindt in wijk Vinkeveld in Noordwijk, de 5e editie van de voortuin-rommelmarkt plaats. Centrale locatie is het blok Hoogtij-Branding-Invaltij-Deining en het grasveldje bij de Alk (zie flyer).

 

Sluit vrijblijvend aan in je eigen voortuin of zoek een plekje daar waar op deze route afzetlint hangt. Heb je geen spullen om te verkopen, kom dan gezellig langs om de ambiance te ervaren!

 

I.v.m. het eerste Lustrum van dit evenement is er een speciaal feestprogramma samengesteld bestaande uit:
- springkussen voor de kleintjes
- blikgooien
- levend bingo

 

Ook wordt er een bakwedstrijd georganiseerd voor volwassenen en wordt de beste taartmaker gekozen. Natuurlijk wordt er weer gestreden om de ' Vinkeveld cupcake-CUP' voor kinderen tot 12 jaar.

Meer informatie hierover en hoe je je kunt aanmelden voor deze culinaire wedstrijd kan je terugvinden op: 

facebookpagina:


 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.