Datum: 17-10-2019 - 00:46
24
aug
'15
R.K. Fanfarekorps Excelsior gaat weer starten en is op zoek naar jou!
Geschreven door R.K. Fanfarekorps Excelsior

R.K. Fanfarekorps Excelsior gaat weer starten en is op zoek naar jou!

De zomervakantie is weer voorbij en het gewone leven gaat weer beginnen. Ook R.K. Fanfarekorps Excelsior gaat weer starten met de lessen en repetities. En er staan al weer een paar leuke optredens op de agenda.

Om ook in de toekomst de mensen blij te maken met de fanfare, blijft Excelsior zich heel actief bezighouden met het werven van nieuwe leden. Zo wordt in september weer gestart met het scholenproject “Hé, doe jij ook mee? De kinderen van groep 4 t/m 8 krijgen op school workshops aangeboden door vrijwilligers van de vereniging. De groepen 1 t/m 4 krijgen een workshop Twirlen. Tijdens de workshops mogen de kinderen de verschillende instrumenten van de fanfare uitproberen of ook eens proberen of ze een baton of vlag kunnen hanteren. Daarna kunnen de kinderen zich opgeven voor tien gratis lessen. Tijdens deze lessen leren de kinderen de basisbeginselen van het bespelen van een instrument of het hanteren van baton en vlag. Het project wordt afgesloten met een concert samen met de Brugmuzikanten. Na het project kunnen de kinderen lid worden van de fanfare, doorgaan met de lessen en meerepeteren in het nieuwe beginnersorkest van Excelsior, Animando! Als lid van Excelsior krijg je een instrument gratis in bruikleen (indien voorradig), korting op je muzieklessen, elke week gezellig repeteren met anderen en nog veel meer!

 

Lijkt het je leuk om ook mee te doen, maar wordt het project niet op jouw basisschool aangeboden? En zit je op een basisschool in Noordwijk?  Geef je dan op via het contactformulier op de website, www.excelsior-noordwijk.nl

Basisscholen in Noordwijk die graag willen dat Excelsior bij hen het project komt doen, kunnen contact opnemen met de voorzitter van de vereniging, Janine Passchier, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uiteraard kunnen ook andere jongeren en volwassenen zich aanmelden, dit kan via het contactformulier op de website.