Datum: 25-09-2021 - 23:10
06
aug
'15

Vriendjes- en vriendinnetjesdagen bij V.V. Noordwijk

Vriendjes- en vriendinnetjesdagen bij V.V. Noordwijk

Ben jij de nieuwe Robin van Persie, Arjan Robben, Ron Vlaar of Jasper Cillesens!? Kom voetballen bij V.V. Noordwijk en we halen het beste in je naar boven! In augustus beginnen we weer aan een nieuw seizoen. Een heel team van professionele, enthousiaste leiders en trainers staat dan weer klaar om alle jeugdspelers te begeleiden en een leuke tijd te laten beleven bij V.V. Noordwijk.
Bij onze Superliga (voor alle jongens en meisjes van 4 tot 8 jaar) train je op woensdag en speel je elke zaterdag met topspelers in wereldteams op ons hoofdveld. In de wintermaanden trainen en spelen we in de nieuwe sportzaal.
Wil je een keertje kennismaken met voetbal? Kom dan naar de vrijblijvende vriendjes- en vriendinnendag op de zaterdagen 22 en 29 augustus van 9.30 tot ca. 11.00 uur. Als je je na de training inschrijft bij V.V. Noordwijk krijg je ook nog een paar mooie scheenbeschermers cadeau!
Aanmelden voor de vriendjesdagen is niet nodig, je kunt gewoon langskomen.
Meer info op www.vvnoordwijk.nl/jeugd/superliga of via Ton van der Niet, 06-15373602.

 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.