Datum: 30-07-2021 - 00:54
06
aug
'15

Grote ravage na aanrijding door Pool op de Parallel Boulevard

Rond 23:00 uur woensdagavond heeft er een ongeval plaatsgevonden op de kruising Parallel Boulevard en de  Quarles van Uffordstraat in Noordwijk. Diverse hulpdiensten rukten uit voor het ongeval. Traumahelikopter LL1 was ook opgeroepen maar hoefde niet ter plaatse te komen.

Een aantal personen werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van een van de auto's was er vandoor gegaan en later aangehouden op de Golfweg. De verkeersdienst van de politie doet onderzoek naar dit ongeval. De Pool heeft zeker te hard gereden en kennelijk wat op zijn kerfstok, anders was hij niet gevlucht. De Poolse vrouw werd tussen het publiek aangehouden. De 2e man werd aangehouden op de Golfweg en vervoerd naar het ziekenhuis. De 3e persoon is nog voortvluchtig. Beide auto's zijn total loss. De KNRM van post Noordwijk kwam net terug van de grote zoekactie in Zandvoort en ontfermde zich direct over de slachtoffers.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.