Datum: 26-09-2021 - 00:17
17
apr
'15

Dames shantykoor in de maak

Graag wil ik in contact komen met dames, jong-oud, oud-jong, die zin hebben om samen gezellige shanty- en volksliederen te zingen en daarvoor in Noordwijk een dames shantykoor willen vormen.

 

Dus heb je altijd al willen zingen, maar heb je het juiste koor nog niet gevonden. Of roep je: “Ik kan niet zingen”, terwijl je het oh zo graag zou willen, laat het mij dan weten. Natuurlijk zingen we graag met muziek, dus ook als je een instrument bespeelt, zoals accordeon, gitaar of keyboard, ben je van harte welkom. Je kunt contact opnemen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 06-30265519. Ik hoop op veel reacties en tips.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.