Datum: 05-12-2020 - 13:31
18
mrt
'15

WILLEKE ALBERTI SIGNEERT IN NOORDWIJK

Zondag 22 maart tussen 12 en 13 uur signeert Willeke Alberti haar biografie in Noordwijk in Het Cultuurcafé i.s.m. Uitgeverij Xander.

 

Willeke Alberti, wie kent haar niet?! Ter ere van haar zeventigste verjaardag bracht ze eerder deze maand haar biografie ‘Een leven als een lied’ uit. Met nog nooit eerder vertelde verhalen. Willeke Alberti staat al zestig jaar op de planken als zangeres en actrice. In Een leven als een lied blikt ze terug op die bijzondere en veelbewogen jaren. De prilste herinneringen aan haar vader en moeder, haar Amsterdamse jeugd en vroege roem: dit zijn haar dierbare en soms ook pijnlijke herinneringen die Willeke niet eerder vertelde. Willeke vertelt dankbaar over haar leven als ster op het toneel en televisie en is heel persoonlijk en herkenbaar als ze vertelt over haar liefdes, familie en vrienden.

Vele familieleden en vrienden zoals Johnny de Mol, Jeroen Krabbé, Dinand Woesthoff en Guus Meeuwis hebben bijgedragen aan dit boek en maken dit persoonlijke, emotionele en unieke portret van een warme, gevoelige vrouw compleet.

Het geeft een prachtig inkijkje in een veelbewogen muzikaal en cultureel leven van de koningin van het levenslied (die we zeker ten gehore zullen brengen).

Willeke signeert tussen 12 en 13 uur in Het Cultuurcafé, Vuurtorenplein 6-10 in Noordwijk, toegang vrij, kom gezellig langs!

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 071-3613073

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.