Datum: 17-10-2019 - 00:05
18
mrt
'15
Bloom te gast bij Excelsior in Noordwijk
Geschreven door R.K. Fanfarekorps Excelsior

Bloom te gast bij Excelsior in Noordwijk

Op 22 maart aanstaande geeft R.K. Fanfarekorps Excelsior weer haar jaarlijkse concert in De Muze. Dit jaar is Popkoor Bloom te gast. Speciaal voor dit concert hebben de dirigenten Peter Geurts (van Bloom) en Iwan Wiering (van Excelsior) twee arrangementen uitgewisseld en bewerkt.

Het gaat om Adiemus van Karl Jenkins en Walking on Sunshine van Katrina & the Waves. Beide stukken worden door koor en orkest samen ten gehore gebracht. Bloom krijgt daarnaast nog ruimte voor een solo-optreden en zal o.a. Stuck (Caro Emerald) en Iedereen is van de wereld (Thé Lau) vertolken. Excelsior is trots op deze samenwerking want Bloom onderscheidt zich op alle fronten van vele andere koren, qua uitstraling, beweging, arrangementen, enthousiasme en energie en heeft al een flink aantal spectaculaire optredens op haar CV staan.

 

Uiteraard is het deze middag ook genieten van het orkest, dat weer diverse mooie stukken heeft ingestudeerd, en ook de Brugmuzikanten zullen acte de présence geven. De Minirettes laten zien waarom zij Nederlands Kampioen zijn geworden en ook de Majorettes laten zien wat zij in hun mars hebben. Verder kunt u nog genieten van een optreden van de nieuwste aanwinst van Excelsior, de ColorGuards. In de pauze is er de traditionele loterij en de middag wordt afgesloten met een finalenummer waaraan iedereen deelneemt. De donateurs hebben afgelopen weken hun vrijkaarten in de brievenbus gehad. Bent u (nog) geen donateur? Er zijn ook losse kaarten te koop aan de zaal. Voor € 5,- heeft u een heel gezellige middag vol entertainment! Voor meer informatie kunt u kijken op: www.excelsior-noordwijk.nl. De agenda en alle overige informatie over Bloom vindt u op www.popkoorbloom.nl.