Datum: 20-09-2021 - 04:54
10
feb
'15

Keuzes in de laatste levensjaren, wat kan en wat mag ?!

Keuzes in de laatste levensjaren, wat kan en wat mag ?!

 

De ANBO Noordwijk in samenwerking met  KBO, PCOB, de Stichting Welzijn Senioren Noordwijk (WSN) en het Ouderenberaad , organiseert op vrijdagmiddag 13 maart 2015 Aanvang 14.00 uur een thema- en discussiemiddag voor alle geïnteresseerden  (ouderen Familieleden, mantelzorgers en NIET-leden), die meer informatie wensen over dilemma’s en vragen rondom de laatste levensjaren. Welke medische mogelijkheden zijn er? Welke Keuzes kun je maken als je zorgbehoevend wordt.? Wel/niet reanimeren ? Wie van mijn Naasten gaat er beslissen als dat nodig blijkt ? Kortom wat mag en wat kan ? In de maatschappij worden hierover tal van discussies gevoerd. de ANBO heeft ervaringsdeskundigen en medische professionals gevraagd ieder vanuit de eigen deskundigheid op diverse discussiepunten in te gaan. Medewerking is verkregen van de kring van huisartsen in de regio Leiden en de geriatrische specialisten in de drie  Leidse  regionale ziekenhuizen. Zij werken geheel belangeloos mee.

Ook het Ouderenberaad Zuid Holland Noord heeft actief meegewerkt om dit belangrijke thema Aan de regio aan te kunnen bieden. De afgelopen maanden is in  Zuid-Holland Noord dit onderwerp reeds 5 maal aan de orde geweest in verschillende plaatsen, onder grote belangstelling van vooral ouderen die nu nog kwiek en gezond zijn, maar zichzelf wel de vraag stellen hoe dat straks gaat als….. Ook familieleden en andere mantelzorgers  van nu en de mogelijk zeer nabije toekomst waren aanwezig , en zeer welkom. Na afloop van het inhoudelijk programma is het mogelijk om met de aanwezige deskundigen door te praten. De middag is kosteloos. Koffie en thee worden U aangeboden.

Verzoek U vooraf aan te melden bij:

De secretaris Henriette  van der Gugten. Het liefst melden per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  bij de receptie van het Trefpunt op de Wieken.

Heeft U van te voren al enkele vragen die U graag aan het forum zou willen stellen, geef deze dan door bij de aanmelding.

De middag zal plaatsvinden in de Wieken Wassenaarsestraat 5, 2201RD Noordwijk

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.