Datum: 27-09-2021 - 06:39
28
jan
'15

‘Week van de liefde’ bij jongerencentrum Hang out

Vanuit het Jeugd- en jongerenwerk Noordwijk besteden wij aandacht aan de 'Week van de liefde'.

Wij hebben dan ook in deze week diverse activiteiten voor jongeren rond het thema verliefdheid, relaties en veilig vrijen. Doel van de week is om kennis en vaardigheden te vergroten op het gebied van liefde, seksualiteit en relaties. De 'Week van de liefde' wordt gehouden rondom Valentijnsdag: van 9 tot en met 13 februari. De activiteiten die wij aanbieden zijn als volgt; Hiv en Soa quiz, voorbehoedmiddelen (voorkomen van zwangerschap), GGD kraskaartenspel, stellingspel (veilig vrijen), online quiz (alles rondom Valentijnsdag, liefde en verkering), Film ‘Just like u’. Wij zijn geopend op dinsdag, woensdag, vrijdag, vanaf 19:00 uur, rond en na bij 19:30 uur zullen de activiteiten starten. Voel je vrij en loop gerust binnen om een kijkje te nemen. Voor meer informatie kun je terecht bij Carlo Teijgeman, (stagiaire bij het jongerencentrum Hang Out Noordwijk), email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.