Datum: 26-02-2020 - 22:27
27
jan
'15
‘Alle Noordwijkers welkom bij Nieuwjaarsborrel VVD Noordwijk’
Geschreven door VVD Noordwijk

‘Alle Noordwijkers welkom bij Nieuwjaarsborrel VVD Noordwijk’

De Noordwijkse VVD organiseert op 30 januari 2015 haar Nieuwjaarsreceptie. Vanaf 17.00 uur is iedere Noordwijker van harte welkom om met bestuur en fractie van de VVD Noordwijk te proosten.

De VVD Noordwijk zorgt hierbij voor het eerste glas drinken en de hapjes. Voor deze gelegenheid is gekozen voor de gloednieuwe Noordwijkse aanwinst ‘Nieuw Zand’ aan de Grent 4 te Noordwijk, een locatie die recent onderwerp van raadsbehandeling was inzake de veranderde nieuwe bestemmingsplannen.

 

Sinds augustus 2014 houdt de VVD Noordwijk op iedere laatste vrijdag van de maand haar Liberale Vrijdagmiddagborrel en daar is bewust ook met de Nieuwjaarsborrel niet van afgeweken.

Deze middag  is uitermate geschikt voor Noordwijkers om leden van fractie en bestuur op een informele manier te benaderen en met hen te praten over zaken die zij graag in 2015 door de VVD als thema op de agenda gezet zien worden. Ook vragen over  de vorige week door de VVD Noordwijk geconstateerde  problemen met het bestemmingsplan Noordwijk-Binnen kunnen deze avond besproken worden.

Gedurende deze Nieuwjaarsborrel wordt er een veiling georganiseerd, waarvoor velen in Noordwijk een kavel beschikbaar hebben willen stellen. Het kavelboekje is opvraagbaar via de secretaris en zal uiteraard ook op de middag zelf op locatie klaarliggen. Vanaf het begin van de borrel is er de mogelijkheid ‘stil’ op deze kavels te bieden middels biedbriefjes in enveloppen. Later gedurende de avond zal de veiling in volledige omvang centraal gehouden worden.