Datum: 26-02-2020 - 23:59
26
jan
'15
Huldiging kampioenen KNA
Geschreven door KNA

Huldiging kampioenen KNA

Op de verlate nieuwjaarsreceptie van Twirlvereniging KNA Noordwijk die op 23 januari werd gehouden in de businessruimte van het nieuwe sportcomplex Duinwetering vond de jaarlijkse huldiging van de kampioenen van KNA plaats.

De activiteitencommissie riep groep voor groep alle leden naar voren, benoemde wat ze behaald hadden en onder luid applaus ontvingen ze allen een hartverwarmend pakketje lekkers. Het thema “hart” was gekozen omdat, er hard was gewerkt om ze ver te komen, het was hartverwarmend om ze zo goed op de vloer te zien staan, de leden en de trainsters hadden er hart en ziel ingelegd om dit te bereiken en ga zo nog maar even door.

 

In de businessruimte zijn een zestal prijzenkasten opgehangen waar KNA er één van toegewezen heeft gekregen. Na een mailronde naar alle (oud-)leden en trainsters, om de gewonnen groep-/teambekers van de CBSD Kampioenschappen en de Nederlandse Kampioenschappen boven water te krijgen, is het gelukt om de meeste bekers te achterhalen. Deze bekers waren voorheen onder de leden verloot en dus niet meer in het bezit van KNA. De bekers, waaronder ook de twee die op de Europese Kampioenschappen van Brno/Tsjechië en in Neuchatel/Zwitserland gewonnen waren- zijn nu weer met elkaar verenigd en staan met zijn allen te glimmen in de prijzenkast.

Voorts werden Hetty en Ad de Koning en Ingrid Franzen in de bloemetjes gezet en hartelijk bedankt voor hun jarenlange inzet; respectievelijk voor deelname in de activiteitencommissie, voor sponsoring en PR werk voor de vereniging.

Nu het nieuwe jaar weer een maand op weg is en de trainingsdruk naar het Nederlands Kampioenschap toe achter de rug is, is er weer tijd en ruimte voor het begeleiden van nieuwe leden. Wij hebben plaats voor kinderen vanaf 6 jaar die graag willen leren twirlen, maar wij hebben ook plaats voor jeugd en senioren die het twirlen al beheersen maar over willen stappen naar de wedstrijdsport baton twirling. Twirlvereniging KNA bezet al jarenlang op meerdere solo-, duo- en groepsonderdelen tijdens het NK het podium. Mocht je interesse hebben, KNA traint in de Duinweteringhal, achter het Northgo College elke maandag van 18.00 tot 21.00 uur en op vrijdagmiddag vanaf 17.00 tot 20.00 uur. Kom gerust even binnenlopen of maak een afspraak via de contactpagina op onze website: knanoordwijk.nl