Datum: 23-10-2021 - 16:31
12
jan
'15

Dames Senioren MSV – HVV’70

De tweede wedstrijd van het nieuwe jaar stond deze dag op de agenda. De returnwedstrijd tegen HVV ’70 die de tegenpartij was deze keer. Op 26 oktober waren het de Noordwijkse dames die met de winst er vandoor gingen, maar hoe zou het deze keer aflopen…

De openingstreffer was voor Emma Schepens die in de 1e helft 5 x scoorde. Daarna was het Digna Zuidhoek die 2-0 van maakte. Daarna kwamen de Voorschotense dames weer op gelijke hoogte. Dat het een spannende wedstrijd zou worden bleek al in het begin. MSV kon een kleine voorsprong van 5-2 maken waarna HVV weer terug kwam. Ook Anne Schepens en Joyce Godé maakten in de eerste helft fraaie doelpunten. Na de rust konden de dames van MSV de rust niet meer bewaren en daar profiteerde HVV van. Hoewel er door Mandy v.d. Niet, Joyce, Digna en Samantha Godé werd gescoord was het deze keer HVV die er met de winst vandoor ging. De eindstand was 15-18 voor HVV.

 

Dinsdagavond om 19.30 uur spelen de dames tegen Saturnus uit Leiden in de Duinweteringhal.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.