Datum: 23-10-2021 - 15:29
23
dec
'14

Man uit zee gered door Paul Johannes (foto update)

Dinsdagmiddag werd de KNRM van Katwijk, Scheveningen en Noordwijk opgeroepen voor een man die al ruim 50 minuten werd vermist. Hij was samen met een collega aan het surfen voor de Katwijkse boulevard.

Nadat de man al geruime tijd was vermist werd de KNRM opgeroepen. Deze ging met 3 boten zoeken. De kusthulpverleningsvoertuigen zochten van af de wal naar de man. De Paul Johannes van Noordwijk had de man ongeveer 8 minuten na de lancering gevonden voor de Koningin Astrid boulevard t.h.v. afrit 2. De man was onderkoeld maar kon met behulp van de bemanning veilig op de boot worden getild. Alle spullen zijn uit zee gevist en op de boot gelegd. De man werd later met het kusthulpverleningsvoertuig teruggebracht naar Katwijk.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.