23
dec
'14

Heerlijk kerstdiner voor Zonnebloemgasten in Grand Hotel Huis ter Duin.

Zaterdagavond 20 december hebben de gasten van de Zonnebloem LINQ Werkgroep Bollenstreek genoten van een heerlijk kerstdiner in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Op geheel vrijblijvende wijze heeft directeur dhr. Stokkermans van Grand Hotel Huis ter Duin zijn volledige medewerking

gegeven door zijn keuken, dinerzaal en personeel beschikbaar te stellen voor deze fantastische avond.

Onder het motto ‘Samen vieren we kerst’ heeft de werkgroep Bollenstreek een boodschappenpakket ontvangen van Supermarkt Jumbo. De inhoud van dit pakket is met behulp van Zonnebloem-vrijwilliger Johan Ruijters, medewerker Leontine van der Klugt en kok Marcello Hoogenboom omgetoverd tot een overheerlijk driegangen-kerstmaal.

De gasten hebben ontzettend genoten van zowel het diner als de ambiance en de gastvrijheid van Grand Hotel Huis ter Duin. De Zonnebloemwerkgroep bestaat uit actieve jonge mensen uit de Bollenstreek in de leeftijd vanaf 18 jaar met een lichamelijke beperking.

Regelmatig ondernemen wij activiteiten met elkaar. Ons is niks te gek! Woon je in Noordwijk of omgeving en wil je met ons meedoen? Dan kun je je aanmelden bij Wilma Brandsma, 0252-516247 of bekijk onze website www.zonnebloem.nl/werkgroep-bollenstreek.