Datum: 08-12-2021 - 02:01
24
dec
'14

Woezel & Pip “Overal vriendjes” in De Muze

Het leukste hondenduo van Nederland, Woezel en Pip, komt met haar nieuwste show ‘Overal Vriendjes’ naar de Muze Noordwijk.

In februari 2013 stond het hondenduo nog op het podium van de Muze waarmee zij maar liefst € 7000,- ophaalde voor de Samenloop voor Hoop. Dit jaar vieren Woezel & Pip dat zij vijf jaar in de Nederlandse theaters mogen spelen met de spiksplinternieuwe familievoorstelling ‘Overal vriendjes!’.

In de voorstelling 'Overal vriendjes!' maken Woezel, Pip en al hun vriendjes een reis door alle seizoenen en beleven ze allerlei vrolijke, maar ook spannende avonturen in de Tovertuin. Al zingend, spelend en lerend vinden Woezel & Pip meer vriendjes en die schrijven allemaal in hun grote Vriendenboek! Maar waar is dat mooie Vriendenboek eigenlijk? Dit is de familiemusical die je niet wilt missen. Overal vriendjes!

Wegens het grote succes is er op zaterdag 10 januari om 16.00 uur een extra voorstelling gepland van Woezel & Pip. De plaatsbewijzen kosten € 17,50 (inclusief garderobe). De theaterbalie is geopend en telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur. Telefonisch reserveren is mogelijk via 071-3646226. Via de website kunt u met IDEAL online kaarten kopen. Voor online of telefonisch reserveren wordt € 1,00 extra per plaatsbewijs in rekening gebracht. De Muze is gelegen aan het Wantveld 2 in Noordwijk aan Zee. Voor meer informatie: www.demuzenoordwijk.nl

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.