Datum: 04-06-2023 - 19:00
02
okt
'14

Kamsteeg Auto Plaza Noordwijk viert jubileum 50 jaar lid van de BOVAG

Kamsteeg Auto Plaza Noordwijk heeft deze week een speciale oorkonde ontvangen van de BOVAG. BOVAG vertegenwoordiger Jan Pieter van der Meulen overhandigde Service manager Alexandra van der Schot- Koeleveld en Tim Verwoerd, Sales manager de oorkonde die aangeeft dat het dealerbedrijf al 50 jaar lid is van de BOVAG.

Het personeel van de Noordwijkse vestiging werd min of meer overvallen door het bezoek van Van der Meulen en was blij verrast maar vooral trots op de oorkonde en het jubileum dat door kennis, kunde en vooral hard werken is gerealiseerd.

 

BOVAG

BOVAG staat voor Bond van Auto(mobiel)handelaren en Garagehouders en werd op 6 mei 1930 in Utrecht opgericht. Het is een Nederlandse vereniging van personenauto- en truckdealers, algemene auto-, tweewieler-, caravan-, aanhangwagen-, motorenrevisie-,autoverhuur- en autowasbedrijven, verkeersopleidingen en tankstations. De BOVAG staat garant voor kwaliteit en stelt hoge eisen aan de aangesloten bedrijven.

 

Kamsteeg Auto Plaza Noordwijk

Kamsteeg staat bekend als een alom gewaardeerd autobedrijf dat garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en garantie. “Een dergelijke prachtige prestatie verdient speciale aandacht en waardering”, aldus Eric Tak, voorzitter van de BOVAG autodealers. “Zekerheid en vertrouwen zijn twee zaken die voor de koper van een auto van groot belang zijn. De auto die je koopt, nieuw of gebruikt, moet gewoon goed zijn en en de service perfect. De merkdealerbedrijven die zijn aangesloten bij de BOVAG kunnen dit vertrouwen en deze zekerheid bij uitstek bieden. Dat is ook de reden dat ze al 50 jaar lid zijn van BOVAG ”, aldus Tak.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.